View Single Post
  #23 (permalink)  
Vechi 21 dec 2010, 20:51:38
Alina82's Avatar
Alina82 Alina82 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cunoscător, dedicatăSlăbuţă cunoscător, dedicată
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 17 mai 2010
Locaţie: București, Romania
Vârsta: 41
Dieta: o hipocalorik personalizata de mine
Date: 175cm, 80.5kg
Mesaje: 16.416
Aprecieri acordate: 7
Am fost apreciat(a) de 223 ori in 94 mesaje
Implicit Re: Ati avut vreodata perioade de depresie?

Citat:
Anterior postat de Sand Vezi mesajul
Presupun ca vrei sa fii fericita. Ca toata lumea vrea asta. Ma rog unii vor 4X4, "casa pe pamant", silicoane masura dublu D, sau cont baban in banca sau sa fie parlamentari si altele.

Din experienta proprie nu se poate in final trai cu masti, de genul pac in lume scoatem masca x, pac acasa avem masca y sau suntem goi - nuzi, pac la film avem masca z si la bunici la masa masca w. Nu merge ca ajunge sa fie foarte obositor mental si cand ajungi acasa fara masca singur, te apuca dilelile.

Mai bine fara masti. Asa cum esti dar fara masti. Macar e sincer, linistitor si bineinteles ca dupa aia suporti si consecintele dar macar nu e stresant. Esti asa cume sti si asta este. Te schimb spre bine dara sa fii caine.

Imi pare rau pentru copilaria ta dar vorba ta, a trecut si nu mai poti sa intorci timpul, nu poti decat sa mergi mai departe.

(A fost foarte bun ceaiul baut, din lamaie si portocala, ceva nou. E de incercat cine vede asa ceva prin oras, e de luat. Acrisor un pic.)
Partea proasta e k nu sunt nici nefericita...sau mai bn spus nu am motive palpabile de nefiricire...iubesc si sunt iubita...material nu ma pot plange....sanatoasa sunt....in teorie ar trebui sa am gura pana la urechi si sa urlu de fericire....asa k nu e neaparat o masca...e vb doar de faptul k odata ce nu mai sunt doar eu cu mine....nu simt nevoia sa ii impovarez pe cei din jurul meu cu gandurile mele negre pe care probabil marea majoritate nici nu le-ar intelege...asa k sunt tot eu dar cu un zambet pe fata si fara privirea pierduta....nici nu stiu cum sa explic pt k eu nu ma pricep prea bn la scris....cand toti cei din jurul meu se considera atat de importanti pt lumea asta....cand asa cum ai spus si tu multi isi doresc un 4x4 sau silicoane....cum sa le spun k eu nu inteleg de ce m-am nascut...k nu inteleg disperarea unora de a se incadra in niste standarde cand de fapt totul e trecator....si fericirea asta...pt mine e un termen relativ....nu cred k ma va convinge cineva vreodata k exista....exista clipe de fericire...momente...zile fericite...dar o stare de fericire continua nu exista....si atunci??nu imi ramane decat sa ma impac cu gandul k asta e viata si sa merg inainte....azi vesela...maine trista...si tot asa....
__________________
Jurnal Alina82
...atunci cand vrei ceva.....imposibilul devine realitate......
Răspuns cu citat