View Single Post
  #23 (permalink)  
Vechi 01 iul 2011, 10:54:41
lacramioara2's Avatar
lacramioara2 lacramioara2 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 26 iul 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 48
Dieta: Dukan
Date: 170cm, 72.2kg
Mesaje: 1.529
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 110 ori in 87 mesaje
Implicit Re: Jurnalul de slabit al oitelor ratacite

Citat:
Anterior postat de aussie_girl Vezi mesajul
mishuta my darling..le aratam noi ca avem si noi un cuvant..unu singur de care ne tinem..ok??

stii, stii de ce tre' sa trec eu?? ce tre' sa invat eu??

noah sa va povestesc..am aceeasi boala c amulte altele..si anume: daca sunt la mancat corect..si intr-o zi..ma pune ..cineva..(sa zicem ca ma pune cineva..cineva rau..nu io..nuuuu, in nici un caz io ) deci..eu gust..sau mananc un acel ceva ,..car estiu c anu e bun!! si apoiiii in loc sa ma opresc in mama ma-sii..si sa zic, ok ai avut..ti-a placut, bucura-te acum stop!! ei binee, eu vin si zic:"noah..acu; daca tot am gresit..hai sa mai bag ceva ca nu o fi foc..si de maine sunt ok!!" ei bine..asta e faza de care vreau sa scap in primul rand!!

sper sa pot..e primul pas pentru mine!

Cami, tu esti sora mea, exact asa patesc si eu, dar la fel la fel. Dupa ce am gustat si un fir de dulce sau ce e interzis, nu mai am frana si mananc in acea zi cat sa compensez toate zilele in care am fost cuminte.

E adevarat ca acum de cand sunt la concurs chiar reusesc a doua zi sa ma redresez pana in week-end cand fac la fel. Acum cateva luni nu mai reuseam sa ma mai opresc deloc, dupa o astfel de nazbatie, cateva zile, chiar si saptamani la rand faceam la fel, mancat compulsiv dramatic!

Uf, ce viata!
lacramioara2, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1664 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1147 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 631 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]