Citat:
Anterior postat de LicuriciColorat
Daca ei renuntat la care ai mare grija la proteine,nucile,alunele,fisticu,migdalele si ele trebuie sa fie intr'o alimentatie din care lipseste carnea
Felicitari ca rezisti in fatza carnatilor,slanei,si alor preparate caloriice
Cand ai timp poti sa ne scrii si noua retetele tale,ne bucuram sa aflam retete noi
|
Draga mea, am revenit dupa o zi si jumatate petrecuta la cabana, la munte, unde a fost foarte frumos, miscare in aer liber cat cuprinde, aer curat, animalute multe, hrana sanatoasa. Am facut miscare si am mancat fructe, legume, lactate si atat, spre uimirea si amuzamentul prietenilor nostri care au umplut mesele de gratare, in timp ce eu rontaiam mere ori legume fierte, dar am rezistat eroic, nu am gustat nimic din carnurile expuse. Adevarul e ca m-au motivat si niste filmulete care au aratat ce se intampla cu animalele din ferme pana ajung in magazine si nu mai pot consuma carne dupa ce am vazut asa ceva. O fi din cauza ca sunt eu mai sensibila in ceea ce priveste animalele, nu stiu.
Cert este ca am slabit pana acum doua kilograme si ma simt bine, chiar sunt plina de vitalitate. Am reusit sa beau si peste un litru de apa pe zi, ceea ce e ok, inseamna ca sunt pe drumul cel bun.
Sa scriu despre o reteta... una foarte draga mie in aceasta perioada este cu iaurt. Iti trebuie asa: un litru de iaurt cu sau fara grasime, castraveti rasi (cati vrei, cati crezi), o gulie mare rasa, cativa catei de usturoi, doi morcovi. Separat prepari un fel de sos dintr/o legatura de marar, cu 2 linguri ulei de masline si putina zeama de lamaie in blender, pe care mai apoi il bagi in iaurtul ce contine toate de mai sus. Condimentezi, dupa gust, cu sare si piper. Prima data cand am auzit despre aceasta reteta, m/am gandit ca e scarboasa, dar are un gust foarte bun, racoritor, iar usturoiul si lamaia fac toata treaba
.