Subiect: Jurnal Koryna83
View Single Post
  #23 (permalink)  
Vechi 01 aug 2011, 12:54:02
koryna83's Avatar
koryna83 koryna83 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 26 oct 2010
Locaţie: roma, Italia
Vârsta: 40
Date: 162cm, 61kg
Mesaje: 224
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Koryna83

draga jurnal, azi a fost zi de cantar si sunt dezamagita caci saptamana asta am stagnat. mie mi se pare ca e cam repede sa intru in faza de platou dar............cine stie

de azi o sa schimb cate ceva in alimentatie si in activitatea fizica si sa speram ca o sa fie bine
recunosc ca nu sunt o iubitoare a sportului dar o sa ma straduiesc mai mult. prefer sa fac plimbari lungi decat sport dar timpul nu imi permite mereu sa ies la plimbarici ptr ca termin tarziu ziua de munca si acasa se gaseste mereu cate ceva de facut si gata s-a terminat ziua.
azi am descarcat de pe youtube programul de exercitii pussycat dolls workout iar maine il pun pe cd si sa vedem ce o sa iasa

in privinta mancarii o sa trebuiasca sa umblu la combinarea alimentelor caci la kcal nu am cum sa aduc modificari caci nu vreau sa scad sub 1000 si apoi sa imi reactioneze corpul ca un bumerang.

sper ca pana la inceputul lunii octombrie sa reusesc sa dau jos kg pe care mi le-am propus (si ceva in plus de ce nu?). dorinta mea ar fi sa reusesc sa ajung la 58. macar de as reusi ar fi un vis. numai sa ma ajute si organismul caci e cam lenes si de la 13 iunie pana la 31 iulie am reusit sa alung numai 3,5kg. voi fetelor credeti ca e mult 4 kg pe luna?
koryna83, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1594 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1077 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]