Subiect: Jurnal Justinne
View Single Post
  #23 (permalink)  
Vechi 21 feb 2010, 22:40:54
Suzume's Avatar
Suzume Suzume este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 13 feb 2010
Locaţie: Constanta, Romania
Vârsta: 34
Dieta: South Beach Faza 1
Date: 160cm, 73kg
Mesaje: 1.509
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Justinne

Citat:
Anterior postat de Justinne Vezi mesajul
Am inceput sa fac aseara niste aerobic dar in 10 minute am simtit ca fata mea se transforma intr-un magarus ( ca in desene). Mi se par foarte plicitistoare si...degeaba. Cel putin asa mi s-au parut mie. Si dupa 10 minute de aerobic asa aveam o potfa de cardio... Am facut doar 5 minute, ca sa nu incep tare. Si totusi, am prins putina febra musculata la abdomen( ce senzatie placuta). Stiu ca nu fac mult sport in 5 minute, dar o sa combin si cu altceva ca sa fac macar un sfert de ora sport, pentru inceput. Totusi, trebuie sa va marturisesc ca azi dimineata nu am fost acasa pana la 4 si nu am putut papa nimic din magazine (nu stiam ce sa caut, ca sa aiba putine calorii,aveam de ales intre pizza, hamburgeri, sucuri carbogazoase si apa plata. Am ales apa)... Cand am ajuns acasa aveam o foame... si m-am infipt in sarmaleeee. Si acum am nervi, aproape de lacrimi, cat de slaba am fost, nu am putut sa zic "nu"! Si am mancat si cu paine, ca sa fie tacamul complet Insa seara mi-am facut o mica salatica de varza cu jumatate de morcov. A fost pentru prima oara cand mananc salata fara otet, cu morcov(de obicei nu-mi plac) si ... a fost bun
Acum o sa mai beau putina apa si ma apuc de sport.
Va pup pufos si sa ne mandrim cu cantarele cat mai zgarcite!
N-ai de ce sa plangi ca te descurajezi singura. Compenseaza si tu zilele in care mananci mai mult sau mai gras cu sport. Cand ti-e pofta de ceva fa-ti un ceai, roade un morcov sau mesca mult niste stafide, eu asa fac. Surprinzator pentru mine rezist sa nu mananc dulciuri si alte junkfood-uri care faceau parte din obiceiul meu cotidian. Nu te mai plange, ia atitudine.
__________________
Jurnalul meu: Jurnalul Roz al lui Suzume
Citat:
Anterior postat de Art Williams
"I'm not telling you it is going to be easy. I'm telling you it's going to be worth it."
Suzume, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1927 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1410 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 636 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]