Subiect: Jurnal Audree
View Single Post
  #23 (permalink)  
Vechi 27 mar 2012, 16:42:01
Audree's Avatar
Audree Audree este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 13 dec 2011
Locaţie: Ontario, Canada
Vârsta: 46
Date: 158cm, 64kg
Mesaje: 28
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Audree

Multumesc pentru sfaturi Clau. Teoretic le stiu si eu dar...
Am fost invatata sa mananc aiurea de mica. Taica-meu venea cu dulciuri (doua genti din acelea de voiaj) pline de bomboane si ciocolati si timp de o saptamana eu nu mancam mancare calda. Nu glumesc. Pur si simplu nu puneam nimic in gura in afara de ciocolata, bomboane, alune si suc acidulat. Dar nu ma ingrasam (ba si slabeam) pentru ca nu mancam foarte mult. Aveam 47kg.

Am o dependenta mare de glucide (sau carbohidrati). Obiectivul meu e sa-mi permit sa mananc orice si la orice ora dar in cantitati foarte mici. Trebuie sa o iau incet, ca altfel dau in binge-eating. Daca imi impun limite de timp sau de alimente (fara dulciuri) o iau razna.

Pana acum am reusit mici victorii: beau mult ceai neindulcit si apa zilnic, fac asta de vreun an deja. Nu mai mananc dupa 6, doar cate un fruct daca mi-i foame. Incerc sa mananc din toate grupurile alimentare: fructe si legume, cerealiere, lactate, carne (asta nu-mi iese intotdeauna dar ma straduiesc in continuare).

Daca ai avut rabdare sa citesti, multumesc ca m-ai "ascultat". Te mai astept pe aici.
Audree, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1488 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 971 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]