View Single Post
  #23115 (permalink)  
Vechi 06 ian 2014, 19:37:43
danuta's Avatar
danuta danuta este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 26 feb 2009
Locaţie: Galati, Romania
Vârsta: 53
Dieta: M Bilic
Date: 170cm, 102kg
Mesaje: 2.650
Aprecieri acordate: 1.220
Am fost apreciat(a) de 2.330 ori in 1.559 mesaje
Implicit Re: Jurnal Rozica - Oare voi putea sa slabesc pana la 70 kg?

Citat:
Anterior postat de crissa08 Vezi mesajul
Buna!
Esti cuminte, nu gluma!
Imi mai scriu si eu pe un caiet, ca sa fiu mai atenta, ca uneori am o impresie ca ce putin mananc, cand de fapt realitatea e alta!
Teoretic la Dukan, in general la dietele cu proteine, foame nu iti este, doar ceva pofte...dar la cei care mai bagam si carbo...ne mai apuca si cate o foame. Pe mine ma mai ia seara, daca am mancat sub limita peste zi din varii motive, asa ca mancand mai consistent la pranz si chiar la cina, evit foamea. La cina merg pe gratar +legume, poate si ceva salata si o felie de paine, imi tine de foame. Cina la 17.30 e super devreme, asa faceam si eu la inceput, dar pe la 21 lesinam de foameeeeeeeee! Sper sa nu te superi ca ti-am scris, m-am bagat ca stiu cum este, la fel ca Rozi, ca noi am putea scrie romane!
Organizeaza-te si o sa vezi ca nu iti va mai fi foame! Tu te cunosti cel mai bine si tu vei reusi sa iti faci meniul ca sa fie pt tine!
multumesc crissa ptr pareri...eu te admir mult....asa ca ce vine de la tine e bine primit
stiu ca cina e prea devreme,atunci ajung acasa....si ptr ca la pranz am mancat prea putin imi era foame rau......eu sunt fan ciorba...si cum la pranz nu pot manca...ramane ptr cina...plus inca ceva....azi aveam varza......saptamana asta e de acomodare
am sa mai scriu meniuri de ale mele...m-as bucura sa imi spuneti unde gresesc
__________________
danuta, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2283 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1766 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1509 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Acest membru apreciaza mesajul lui danuta:
rozica1965 (06 ian 2014)