View Single Post
  #2325 (permalink)  
Vechi 27 ian 2013, 12:46:23
alinutzik's Avatar
alinutzik alinutzik este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 02 feb 2012
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: Mancare sanatoasa si sport
Date: 157cm, 57.2kg
Mesaje: 1.049
Aprecieri acordate: 150
Am fost apreciat(a) de 418 ori in 292 mesaje
Implicit Re: Din ciclul "S-au dus sarbatorile, toate suntem rotunde"!

Citat:
Anterior postat de rommyna Vezi mesajul


Offffff draguta mea draga! In primul rand tu esti cum esti! Este bine sa ne fie atrasa atentia cand gresim, dar nu este suficient asta. Trebuie sa ne si arate unde gresim si sa ne sustina pentru a iesi din "greseala". Asa ca prietena ta, cred eu, trebuia si sa te ajute sa iesi din starea asta. Da...esti un pic depresiva din cauza epuizarii psihice. Dar trebuie sa iti gasesti singura echilibrul...si sa iei niste vitamine. Daca ai de invatat-sesiune, scoala, examene- si simti presiune asupra ta sunt cateva lucruri care te streseaza si efortul intelectual iti "papa" din minerale.(ia niste multivitamine, magneziu, complez B, glucozaaaaa)
In alta ordine de idei, schimba un pic mediul. Se poate sa ti se para anosta viata ta pe moment. Iesi din casa...mergi singura la plimbare prin parc-asa pe frigul si vantul asta!- si gandeste-te la tine. Plangi daca ai nevoie si simti asta. Dar plangi o data ca lumea di GATA! Dupa asta te calmezi si iti spui ca nu o sa mai fi asa! Foarte serios vorbesc... si te rog cand ajungi inapoi in camin/acasa sau pe unde stai tu sa iti pui pe hartie calitati si defecte. Sa scrii pentru ce te apreciezi tu astazi, in general. Si ce ai facut tu astazi mai bun ca ieri..orice: azi am iesit la plimbare, azi am avut curajul sa le spun fetelor pe forum ca sunt trista, astazi am mancat conform, am citit un rand pentru scoala, etc. Cauta-ti prietenii dragi si iesi din casa, distreaza-te pentru o seara! Macar o data pe saptamana. Stai cu oamenii care iti sunt dragi si care te iubesc.
Uita-te in oglinda si spuneti "De azi ma schimb! De azi caut partea frumoasa a lucrurilor!" Si ai sa vezi cata putere au aceste cuvinte. Si iti spun asta din propria experienta...prin ce treci tu : been there, done that

Multumesc pentru mesajul frumos, o sa ma gandesc mereu la el cand mai sunt suparata.
alinutzik, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1944 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1427 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1170 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Acest membru apreciaza mesajul lui alinutzik:
rommyna (27 ian 2013)