View Single Post
  #2351 (permalink)  
Vechi 14 iul 2012, 11:20:59
Narawen's Avatar
Narawen Narawen este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 23 mar 2010
Locaţie: Cluj-Napoca, Romania
Vârsta: 35
Dieta: Vegană, fără alimente procesate și/sau cu aditivi
Date: 171cm, 71.4kg
Mesaje: 932
Aprecieri acordate: 122
Am fost apreciat(a) de 657 ori in 346 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 100-110 kg

Multumesc foarte mult. Ma bucur ca familia ta adopta un stil de viata sanatos. Te va ajuta mult. La mine e mai greu. Ai mei tot ma streseaza sa nu mai slabesc si incearca sa ma corupa cu dulciuri, prajeli si de-astea. Eu am slabit aproape totul prin sport. Si acum mananc aproape tot ce vreau. Dar in fiecare zi fac macar 90 de minute de bicicleta. Eu mi-am luat o bicicleta de camera si a fost o miscare f inteligenta. Nu pierd timpul mergand pana la sala si inapoi, asa ca ma ajuta. Pot daca vreau sa fac 30 min dimineata, 10 minute dupa masa de pranz, inca o jumate de ora seara, sau pot sa fac totul intr-un calup cat ma uit la tv. Cum imi vine pofta.
Avand bebe mic si stand mai mult prin casa cred ca ai putea cat doarme cel mic sa bagi cateva reprize de 15-20 minute de sport pe zi. Poti sa iti iei un aparat pentru asta, gasesti o gama variata de articole sportive pana in 400 de lei ( bicicleta mea a fost 350). Daca nu, sunt o gramada de video pe youtube cu exercitii, iti descarci cateva episoade de 10 minute si faci exercitii ca cei din video. Nu te forta daca esti curand dupa nastere. Si nu trebuie sa faci tot ce fac ei. Nu uita ca sunt atleti alesi pe spranceana. Important e sa incepi. Si inca un lucru: CONSTANTA. Ca ploua afara, ca ii cald in casa, ca ai avut oaspeti, ca te doare degetul mic de la picior, ca a murit pisica, etc. Nu e un motiv sa nu faci in ziua aia sport.
Va fi greu poate sa te obisnuiesti cu atata sport. Dar merita. Inca un lucru. Daca ai probleme in a te opri din mancat. Du-te la masa cu o curea. Sa fie stransa pe tine cat sa o simti ca foarte usor incomfortabila. Cand mananci, daca iei mai mult decat iti trebuie vei simti. Cand simti ca cureaua te apasa, e timpul sa spui stop.
Cand mananci ceva sanatos, gen fructe si legume, poti manca ce vrei, nu ai nevoie de curea. si inca ceva. daca ai mai multe feluri de mancare la masa, mananca inainte o portie mare din ce are mai putine calorii, sau o portie mare de legume/fructe, asa vei fi mai putin tentata sa mananci mult din ceva gras.
Bafta si astept sa aud mai multe de la tine!
__________________
Greutate de început 2 - 69 kilograme
Greutate finală dorită - 62 kilograme (31.12.2022)
Narawen, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Narawen, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2246 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1729 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1730 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat