View Single Post
  #2365 (permalink)  
Vechi 03 iul 2014, 14:24:34
delyrics's Avatar
delyrics delyrics este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 14 apr 2010
Locaţie: Cluj-Napoca, Romania
Vârsta: 39
Dieta: Montignac
Date: 168cm, 65.8kg
Mesaje: 122
Aprecieri acordate: 42
Am fost apreciat(a) de 46 ori in 33 mesaje
Implicit Re: Jurnal M (Prapadeala)

Citat:
Anterior postat de Prapadeala Vezi mesajul
Eu am mai renuntat la a mai spera la ceva noaptea. Acum peste zi o sa ramana cu bona, deci fara tzatza si pentru el e crunt. Mai recupereaza noaptea si cum eu sunt rea de somn, de pe la trezirea de la 12-1 il luam cu noi si doarme intre noi. Suntem toti mult mai odihniti. Oricum altfel nu as reusi sa ma odihnesc si eu.
Am tot intors problema pe toate partile si momentan raman asa pentru ca solutii extreme eu nu vreau sa folosesc, el inca nu mananca bine peste zi (speranta mea e ca o va face cand dispar din raza lui vizuala) si pana la urma e important ca noi toti sa fim ok si asa ne trezim toti mai odihniti
Dragelor, cu prima mea fetita am patit la fel. Am luat-o cu mine in pat din cauza epuizarii pe la 4-5 luni si pt ca se trezea f des. SI de acolo incolo a inceput sa fie mai bine si sa ma odihnesc si eu. Si s-a linistit si ea la culcare. Pe la 14 luni cand am intarcat-o a inceput sa doarma toata noaptea fara nici o trezire.

Cu a doua fetita am hotarat din prima ca o sa dorm cu ea si nu o sa ma chinui nici pe mine nici pe ea. Si pt noi a fost hotararea cea mai buna. Patutul ei e lipit de patul meu cu o laterala luata... si acuma la 9 luni, se rostogoleste la mine sa suga, apoi se rostogoleste inapoi. Iar eu nici nu mai tin socoteala de cate ori se trezeste pt ca adorm rapid inapoi.

Si eu sunt de parere ca cel mai mult conteaz pacea familiei si odihna intregii familii! Imi plac f mult principiile lui dr. Sears de crestere a copiilor.
__________________
Montignac faza I
reînceput în 15.06.2014

Jurnalul meu...
Acest membru apreciaza mesajul lui delyrics:
Prapadeala (03 iul 2014)