View Single Post
  #24 (permalink)  
Vechi 16 iul 2010, 14:24:33
Fulguta's Avatar
Fulguta Fulguta este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 15 mar 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 46
Dieta: Mancat sanatos si sport
Date: 165cm, 56kg
Mesaje: 7.578
Aprecieri acordate: 851
Am fost apreciat(a) de 2.062 ori in 565 mesaje
Implicit Re: "Slabute" din judetul Brasov

Citat:
Anterior postat de postolache andreea Vezi mesajul
buna sunt noua pe aci va rog daca ma poate ajuta cineva in PROBLEMA MEA..am sa va povestesc PE SCURT..deci ma numesc Andreea,am 23 de ani 60 de kg si 1,63 acum un an am tinut diverse cure sau am incercat sa mananc din ce citeam pe net,am reusit sa dau 10 kg jos ,,dar de atunci va marturisesc ca nu mai dau jos un kg,,nush ce sa ma mai fac,va rog ajutati-ma ,,multumesc astept mesaj
Buna Andreea ! In primul rand bine ai venit ! In al doilea rand ar fii bine sa mergi la un medic si sa-ti faci toate analizele si in urma rezultatelor sa vezi ce faci ! Ori apelezi la un nutritionist,tratezi in caz de ai ceva hormonal sau cu tiroida ! Ceva este in neregula,daca zici ca tii cat de cat,faci sport si totusi nu slabesti !
__________________

Fulguta, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2076 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1559 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1560 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat