View Single Post
  #24 (permalink)  
Vechi 20 iul 2010, 08:07:10
tess's Avatar
tess tess este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 03 iul 2010
Locaţie: tg mures, Romania
Vârsta: 58
Date: 170cm, 80kg
Mesaje: 1
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Casnicia mea se destrama...

Draga mea
M-am hotarat sa-ti scriu cu mare greutate, stiu ca e foarte greu sa te convinga cineva intr-un fel sau altul. Stiu ca pentru inceput ai vrea ca noi sa-ti scriem ca nu-i o problema mare, ca se poate rezolva, sa-l mai ierti si sa-l ajuti. Cred ca normal ar fi sa-l ierti si sa-l ajuti, doar e sotul tau si are o problema foarte grava. Doar ca toate astea s-ar putea face daca si el ar vrea, daca si ce-i care spun ca-l iubesc ar realiza cat de grava e situatia.
Parerea mea este ca sotul tau are probleme de dependenta foarte grave. Ar trebui sa mergi la un specialist si sa-i explici ce se intampla. Apoi ar trebui sa-i anunti si pe parintii lui si ai tai, despre ce se intampla. Cere ajutorul lor, incearca sa il convingi pe sotul tau ca are nevoie de ajutorul unor specialisti. Situatia nu este cu nimic diferita de a unui om dependent de droguri. Mergi la un preot, roaga-te la Dumnezeu .
Daca ai facut toate astea si nimeni nu a inteles nimic, inseamna ca trebuie sa-ti vezi de treaba. Inseamna ca sotul tau si mama lui au nevoie de o alta terapie accea de a vedea singuri, fara tine, cat de grava e situatia.
Nu-i mai lasa sa te invinovateasca de lucruri de care nu esti vinovata, pana la urma vei crede si tu ca esti asa cum zic ei. Nu-ti pierde increderea in tine, munceste si vei avea satisfactii. Lupta sa cresti. Nu te sacrifica la nesfarsit inutil si nici prin gand sa nu-ti treaca sa faci un copil care sa rezolve situatia. Lucrurile s-ar agrava si mai mult iar viata ta si a copilului ar fi un iad.
Iti doresc gandul cel bun, poate ai sa reusesti sa-l tratezi pe sotul tau si sa fiti fericiti. Asta ar fi o mare victorie pentru tine. Daca nu... cu siguranta sunt si altele!
tess, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1699 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1182 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat