View Single Post
  #24 (permalink)  
Vechi 28 nov 2010, 09:32:51
VAmedeea's Avatar
VAmedeea VAmedeea este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 mar 2010
Locaţie: La Spezia, Italia
Vârsta: 38
Dieta: ECHILIBRU
Date: 168cm, 68kg
Mesaje: 6.500
Aprecieri acordate: 1.864
Am fost apreciat(a) de 742 ori in 334 mesaje
Implicit Re: Jurnal princess95

Citat:
Anterior postat de princess95 Vezi mesajul
Buna Slabutelor,
Azi am avut 3 mese si 2 gustarim-am straduit sa nu incalc limita de calorii p/u mentinere si kiar am crezut ca voi izbuti ,darcind mi-am privit cintarul 10 min in urma am ramas sokata ......am pus un kgce sa fac de ce nu pot reveni la alimentatie normalama necajesk ,fac sport fara oprire ....... si iarasi imi vine in gind ca sa revin la alimentatia aia nesanatoasa....caci asa nu ma ingrasam
ce sa fac fetelor....sunt disperata
Draga Printesa, in primul rand e imposibil sa te ingrasi de pe o zi pe alta, ai mancat pur si simplu mai mult (oricum prea putin pt nevoile organismului tau) iar mancarea nu a fost inca procesata si eliminata. Pt a elimina din intestin ce mananci azi dureaza 2 chiar si 3 zile. Si mai poate fi retentie de apap, asta in cazul in care ai mancat un pic mai multa sare decat de obicei, e normal. Fluctuatiile la o femeie (adolescenta), sunt normale. Nu trebuie sa te ingrijoreze asta.
Pe tine ar trebui sa te preocupe faptul ca ai doar 40 de kg. Asta da o problema. Nu iti e frig tot timpul, nu esti obosita, nu ai parul uscat, deteriorat, fragil? Nu ti se rup unghiile?
Stii ce inseamna asta, esti subnutrita. Daca pe vremea lagarelor oamenii erau obligati sa traiasca cu cateva felii de paine pe zi, tu ti-o faci singura, cu manuta ta.
Mama ta se supara pt ca nu te intelege. Nici nu are cum. Poate nici nu a auzit vreodata de anorexie, poate nici nu stie ca de fapt e o boala care pune stapanire pe tine si iti ordona sa te sinucizi lent. Pt ca asta e, sinucidere intinsa pe o perioada mai mica sau mai mare de timp.
Vorbeste cu ea, printeaza ce am scris eu mai pe la inceput despre boala asta pe forum, la Anorexie. Roag-o sa citeasca, roag-o sa incerce macar sa inteleaga desprece e vb si duceti-va impreuna la doctor. Vei avea nevoie de mult sprijin, intelegere si iubire din partea familiei ca sa revii la normal.
Nu mai astepta!
Urmareste filmulete ca THIN, DYING TO BE THIN.
Sunt povesti adevarate. Fetele chiar mor pt a fi slabe. Crezi ca e normal asa ceva?
Crezi ca merita sa te autodistrugi? La doar 15 ani? Problemele vin mult mai tarziu in viata, cand nu ai unde locui, nu ai loc de munca, sau iti mai vine si o boala pe cap (in cazul meu lupus), mai vine si un copil (in cazurile fericite), ti se imbolnaveste cineva drag sau are un accident. Alea sunt probleme, tragedii.
Acum, viata e frumoasa, e plina de bucurie, voie buna. Tine numai de tine sa ti-o faci asa!
Iar cu sportul als-o mai usor pt ca sigur ai oasele f. fragile in urma infometarii si risti sa ti le fracturezi, sa ai parte de accidente sau, si mai grav, sa inceapa sa ti se macine.Si atunci vei avea un schelet plin de umflaturi, goluri, noduri, groaznic. Plus dureri!
Te pup si inca o data, ai grija de tine, mai ingrasa-te putin si du-te de urgenta la medic!
__________________
"Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost." (Nicolae Iorga)

INDICELE GLICEMIC
VAmedeea, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1900 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1383 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1642 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat