View Single Post
  #24 (permalink)  
Vechi 14 feb 2011, 14:31:32
florescu catalina's Avatar
florescu catalina florescu catalina este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 16 dec 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 47
Dieta: nici una
Date: 158cm, 60.7kg
Mesaje: 93
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal de campanie - Catalina

Citat:
Anterior postat de VentoFreddo Vezi mesajul



MI se pare prea curand ca sa fi intrat in stagnare,s-ar putea totusi sa scazi din grasime si sa pui muschi, grasimea fiind mai pufoasa cantareste mai putin decat muschii nou formati, si de aceea ti se pare ca nu mai slabesti, incearca sa te masori cu centimetrul, nu te minte, daca vei vedea scaderi e ok.
Sper ca ti-am fost de folos, regleaza-ti orarul, meniul ,si restul va veni de la sine.O seara frumoasa!
S au schimbat mai multe intre timp, si m am indreptat foarte mult exact inspre sugestiile tale, dar fara sa stiu de ele - probabil o data cu experienta inteleg si eu ce e mai bine sa fac.
Am descoperit cateva alimente foarte placute mie, si care ma scapa de fome definitiv: Spanacul gatit, care are multe fibre, putine calorii, e foarte satios si gustos.... sucul de rosii, care preparat cu putina sare si piper si cea mai mica picatura de ulei, ma scapa de preparatul supelor, pentru care nu prea aveam timp...morcovii crzi, care alunga foamea instantaneu....
M am deblocat, am ajuns la 55.800, ata aveam duminica dimineata.
Rutina s a schimbat mult:
Mic dejun: cafea cu lapte - am incercat sa manac dimineata, pur si simplu nu mi e foame
Gustare 1: iaurt degresat cu 2 sau 3 lingurite de dulceata
prnaz: 1 salata f consistenta cu pui sau ton + cafea
gustarea 2: suc de rosii
cina: pangasius la capac, cu cateva ciupercute
Oridecate ori mi e foame - ceea ce nu se mai intampla, suc de rosii, sau o portie mica de spanac gatit, sau mar verde, sau morcov crud.
Daca merg in vizite si n am mancarea mea, manac ce este, dar cantitati f mici.
Sambata am putin alte obiceiuri, pentru ca mananc impreuna cu prietenul meu, si nu pot sa l tin pe mancarea mea, si nici sa prepar separat, ca nu am atata timp. Asa ca mai manac cate o omletica, cate un crenvurst, cate un toast, dar cantarit si cu caloriile pe numarate. Se compenseaza cu faptul ca am mai multa activitate fizica, si la cantar nu se prea simte.
Sport nu fac chiar in fiecare zi, daca am facut 2 zile a 3 a sigur stau, si incerc pe cat posibil sa nu stau 2 zile la rand. Asta duce la o medie de 4 antrenamente pe saptamana.
Una peste alta, simt ca am depasit blocajul, ca am gasit solutii noi, si ca incepe o alta etapa.
Dincolo de ceea ce zice cantarul, corpul e schimbat, arata mult mai bine, prietenul meu reactioneaza instantaneu cand il vede, si asta, cred eu, e cel mai bun semn
florescu catalina, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1863 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1346 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1347 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]