View Single Post
  #24 (permalink)  
Vechi 23 ian 2010, 01:50:28
ras_cristalin's Avatar
ras_cristalin ras_cristalin este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 09 aug 2009
Locaţie: Suceava, Romania
Vârsta: 36
Dieta: Mancare sanatoasa
Date: 171cm, 84.3kg
Mesaje: 6.253
Aprecieri acordate: 7
Am fost apreciat(a) de 163 ori in 79 mesaje
Implicit Re: Cum v-ati cunoscut prietenii,logodnicii,sotii?

Pe net.
Eram la o prietena acasa, sa nu stau singura dupa ce ma despartisem de un mincinos cu care avusesem o relatie "virtuala" de 1 an jumate. El era intr-o conferinta Skype cu prietena mea, si cu alti prieteni comuni, tot virtuali.
Eu nu aveam chef de nicio relatie, voiam doar sa plang si sa stau in casa... Cand am auzit ca tipul cel nou vrea sa o vada "p-asta mica". N-aveam niciun chef, dar i-am dat linkul de la pagina mea de yahoo 360. A zis ca-s draguta, prietena mea a propus sa iesim toti 3 la o cafea a doua zi si am zis ca da.
A doua zi, prietena mea "din intamplare" n-a mai putut veni, asa ca am zis ca nu mai merg nici eu... Dar i-am zis pe mess ca am de mers la facultate sa iau orarul si a zis ca vine si el (nu cunosteam Bucurestiul deloc, eram venita de 6 zile).
In fata la Mc la Unirii ma astepta un baiat FRUMOS, inalt, brunet... am facut cunostinta si am mers mai departe spre Universitate. Ploua torential si noi eram ingramaditi sub umbrela, l-am luat de brat...
La facultate n-am putut sa iau orarul, asa ca am mers la o cafea in pasaj la Universitate. Fiecare a povestit din ce relatie urata a iesit (pe el il inselase o tipa)... si ne-am imprietenit.
M-a condus pana in fata blocului, am spus ca a fost draguta iesirea si ca ma simt mult mai bine... el abia astepta sa ma sarute, se vedea in ochii lui frumosi. Dracoaica de mine, l-am pupat pe obraz si am spus noapte buna din mers, in timp ce fugeam in scara.
Primul sarut a avut loc a doua zi, dupa un film la cinema.
Incet, incet... m-a fermecat si indragostit iremediabil.

Asta se intampla acum 2 ani, 3 luni si 17 zile.
__________________
Răspuns cu citat