View Single Post
  #2479 (permalink)  
Vechi 14 mai 2012, 23:40:01
eva 9's Avatar
eva 9 eva 9 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 28 feb 2011
Locaţie: -, Romania
Date: 165cm
Mesaje: 2.621
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 8 ori in 6 mesaje
Implicit Re: Sand - de la mare...la mic in 6 luni de neuitat. :)

Citat:
Anterior postat de Sand Vezi mesajul
O sa ma duc sa ma uit acusica la poze. Pai m-am enervat cu dieta ca de 3 zile infulec inghetata (ca tine!) d-aia reteta Slabutei. Am facut si azi: din capsuni, banana, suc de portocale, esenta de lamaie si cu frisca peste.

Ce sa mai zic de dieta? Azi am mancat bine, la pranz omleta din albusuri cu ceapa verde prajita prin ea si cu piept de pui. Am trantit peste nsite sos de rosii si gata. Acum ma pregatesc sa ma arunc pe o portie de inghetata mai sus mentionata. Ce frumos ma "iesprim"...
n-are nimic!! daca e inghe facuta de tine si nu ai pus in ea fructoe-glucose-syrup sau invertzucker sau o tona de grasime e bine! nu ti mai face mustrari de constiinta ca dulciurile sunt la ordinea zilei... ce rost are atunci frustrarea!
eu am cautat "sorbet" pe net, intentionez sa mi fac... inghetata raw mega-sanatoasa... azi am mancat iarasi. tot mananc inghetata. insa mai bine decat negresa ca ieri.
asa ca revino-ti! normal ca ai sa mergi in concediu, normal ca ai sa bei berea aia alba in düsseldorf, normal ca mananci si deserturi cu nemiluita!! alege la mancare, alege salate, alege chestii usoare, alege inghetata de fructe nu cea de cioco si vanilie.. au multa grasime. hai nu ti face griji! ca in concediu o sa va plimbati mai mult, si ai sa mananci mai usor ca deh! e cald, e vara!!
te sfatuiesc prin germania sa nu mananci pe caldurile astea döner sau kebab de la turci/arabi, ca faci diaree!!! si eu personal nu am incredere in igiena de pe la "fast food-urile" astea!
hai pup, nu ti mai face griji! eu ma duc la somn tie iti doresc o zi buna!

PS: multumesc de comentariile de la poze!!! esti o draguta! sunt poze din hanovra!!:*:*
Greutatea este incorecta. eva 9, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].

Ultima dată editat de eva 9; 14 mai 2012 at 23:42:53.