Subiect: Jurnal Rallara
View Single Post
  #2482 (permalink)  
Vechi 19 iun 2012, 20:32:04
eva 9's Avatar
eva 9 eva 9 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 28 feb 2011
Locaţie: -, Romania
Date: 165cm
Mesaje: 2.621
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 8 ori in 6 mesaje
Smile Re: Jurnal Rallara

Citat:
Anterior postat de Rallara Vezi mesajul
Carbi azi: 114.9 (mic)

Si fetele multu de mesaje... saptamana asta am sa cam trag chiulul cu vorbitul... imi scriu meniurile si ceau... si din lipsa de timp... si si pentru ca va asigur ca nu sunt o companie placuta fara carbii de toate zilele.
Va pup
(a, si azi a fost o zi mai cumplita decat cea de ieri... am fost foarte trista si deprimata... demult nu am mai fost asa... la strand a fost groazniiiiic.... - da, fata asta o aveam acolo la soare Azi dimineata mi-am incercat ceva haine... nu mai avea mult si plangeam... Daca luni nu-mi arata cantarul ce vreau, am sa... nici nu stiu ce voi face sa va zic drept, ca ma bizui foarte mult pe o veste buna... in seara asta mai mai era sa ma duc sa-mi iau o prajitura cu mere... a fost horror, m-am si pregatit sa ies din casa si am abandonat in ultima secunda... asa sufar ca un caine.... Si mai simt ca as manca un bax de cereale, si fructe, si fructe uscate, si ciocolata, si cartofi, am pofta si de orez in lapte, de paine, de prajituri cu P mare de tooooot... am zis ciocolata? nici nu mai scriu ce si cate... si toate carbi. Am zis ca nu scriu nimic si uite... m-a luat gura pe dinainte... ma pornesc si sunt ca o moara stricata....)
doamne ce dulce esti!!!
nu sunt prea putini carbi Rallucel... 110 sunt bine! foarte bine.. pai daca mananci 20-30g ce faci? tai venele? pup mare mare pentru Rallucel!!!
tu esti din alt motiv deprimata... nu te mai gandi ca din cauza carbilor, ca nu rezolvi nimic... mananca niste cioco neagra, 1/4-1/2... te mai binedispune si-ti taie si toata pofta si foamea... migdalele crude au putini carbi... mananca sanatos si curat si ai sa vezi ca te reglezi in cateva zile. tie poate iti lipsesc si vitaminele scumpa mea...
esti singurica precis, nu-i asa? L nu-i acasa, sau? mai stai cu slabutele indiferent ce stare ai.. acu 'om suporta si noi o injuratura de la tine nu? o bombaneala... haide! dai ce-ai mai bun !!! daca nu, mergi la mine in jurnal si da cu capul acolo... jurnalul meu e multifunctional iar acu e o camera goala in care nu vine nimeni... poti sa tipi linistita... haide Rallucel... lasa-le in treaba lor de depresii... esti prea frumoasa sa fii deprimata!
Greutatea este incorecta. eva 9, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].