View Single Post
  #2485 (permalink)  
Vechi 22 mar 2012, 11:02:04
St3fyk's Avatar
St3fyk St3fyk este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 30 ian 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 33
Dieta: Montignac
Date: 170cm, 78kg
Mesaje: 160
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea X

Citat:
Anterior postat de aleka008 Vezi mesajul
Fetelor! Slabuta Diana are nevoie de noi! Hai sa contribuim fiecare cu ce poate pentru a o ajuta sa se bucure de fetita ei inca nenascuta!: Jurnalul mamicilor 2011

"Ciao fetele,

Nu am mai intrat de ceva timp pentru ca trec printr-o perioada ff grea.
Saptamana trecuta am fost la morfologia de trim 2 vesela sa o vad pe bebelina, dar cand au privit mai bine inimioara ei au gasit o problema. Am refuzat sa cred ca este ceva in neregula si am inceput disperata sa alerg la cat mai multi medici sa ma linisteasca.
Insa din pacate toti 3 medicii s-au uitat si au dat acelasi diagnostic, bebe are o malformatie la inima, se numeste transpozitie de vase mari. Iar pentru ca bebelina sa aiba o sansa trebuie operata imediat dupa nastere iar acest lucru este posibil doar in Germania unde un doctor cu suflet mare si experienta poate rezolva totul.
Deja am inceput sa ma informez si sa urmez pasii pe care trebuie sa ii fac pentru a putea pleca acolo ( si pentru a putea beneficia de formularul care v-a suporta cheltuielile de operatie si de spitalizare). Va trebui sa plec inainte cu cateva saptamani de nastere pentru ca nasterea va fi acolo iar bebe va fi preluat imediat dupa nastere de catre cei de la clinica de cardiologie.
Ce pot sa zic de joi de cand am aflat sunt fara cuvinte iar sufletul imi e in bucati dar sunt optimista pentru ca am auzit ca suntem norocoase ca am aflat inainte de a se naste si putem face ceva ca apoi fata mea sa vina acasa cu noi si sa aiba o viata normala. E adevarat ca in fiecare zi ma gandesc de ce fetita mea scumpa dar ma rog ca Dzeu sa ne dea putere multa noua si ei si sa trecem cu bine peste incercarea aceasta.
Tot ce pot sa va rog e sa fiti alaturi de noi , sa va rugati pentru fetita mea si daca puteti sa ne ajutati cu cat de putin ca sa putem sa realizam acest lucru).
Important acum este sa fiu optimista si sa am grija ca bebe sa creasca bine ca sa suporte operatia cu brio.
Va imbratisez pe toate si imi pare rau daca v-am intristat. "

"Va multumesc din suflet la toate , inseamna ff mult ca va ganditi la noi si ne trimiteti ganduri bune.
Azi am fost si la un cardiolog pediatru care a confirmat diagnosticul si ne-a spus sa comunicam cu cei din Germania.

Va voi lasa si un numar de cont cine poate sa ne ajute cu cat de putin e binevenit, noi ne-am apucat incet incet sa gasim modalitati si sa strangem banisorii necesari ca sa putem pleca acolo si sa ne sustinem o luna de zile.

Contul este deschis la Banca Transilvania pe numele Tanase Marius:
RO46 BTRL 0440 1201 G942 25XX

Va multumesc din suflet "
Uofff Doamne! Multa sanatate micutei,iar mamica sa aibe incredere ca totul va fii bine!



[/QUOTE] A mea sincer prea relaxata nu e,compensez din greu linistea de dimineata cu treburi in casa.
Multumesc pentru felicitari.
Am "rasfoit" aseara cartea si am vazut ca nucile nu sunt permise in Faza1,deci voi ramane la morcovi cruzi.Pot sa spun ca dupa 3 zile fara fructe si cereale,si 30 minute Pilates pe zi (am inceput de 2 zile dar n-am vrut sa ma laud pana nu am vazut cel putin un rezultat ) cantarul meu s-a mai miscat cu 1 kg in jos,mai mult cu cat sunt in perioada nefasta a lunii .Deci..happy day for me! [/QUOTE]


Felicitari de scadere! Cred ca de luni incep si eu fara fructe si fainoase sa vad ce se intampla,macar o saptamana.
St3fyk, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2354 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1837 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1063 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat