View Single Post
  #2495 (permalink)  
Vechi 20 feb 2015, 12:09:18
CezaraCezarului's Avatar
CezaraCezarului CezaraCezarului este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 15 feb 2010
Locaţie: Cluj-Napoca, Romania
Vârsta: 35
Dieta: Bun-simț
Date: 170cm, 69.7kg
Mesaje: 1.720
Aprecieri acordate: 156
Am fost apreciat(a) de 573 ori in 246 mesaje
Implicit Re: Jurnalul Dianei, sau al desertaciunii desertaciunilor.

Citat:
Anterior postat de GCM Vezi mesajul
Si eu mananc la stres....mai ales carbo!
Bafta multa Di...nu va pierdeti speranta!
N-o pierdem, Codruţ, dacă o pierdeam nu mai eram aici. Daaa, la nervi şi stres sunt şi eu magnet de carbo, nimic altceva nu mă satisface. Dacă am ajuns să mănânc cartofi pentru că nu era niciun alt carbohidrat în casă...

Citat:
Anterior postat de Zoe Vezi mesajul
p'ecum ştii, şi eu la stres. pe de altă parte, am făcut de mult pace cu faptul că nu o să mănânc niciodată tot ce văd în faţa ochilor. nu pe termen lung - am făcut proba, dacă mănânc ca sparta trei zile nu e o tragedie la cântar; şi potolesc şi piticii momentani.
doar că alea trei zile trebuie să se întâmple cât mai rar cu putinţă.

poate că e mai bine că n-a luat interviul ăla, chiar dacă aveaţi atâta nevoie de locul de muncă, mai ales dacă spui că n-ar fi fost prea grozav din punctul de vedere al efortului. zic eu că o să se arate ceva până la urmă. don't give up!
Drept zici. Oricum ar fi nu e o tragedie, se repară toate. Eu am mâncat acum prost cred că vreo 7 zile, sper să-mi ajungă pentru tot anotimpul. Şi da, fix aşa e, chiar dacă se întâmplă, măcar să se întâmple mai rar... Am observat că atunci când îmi „merge prost” nu reuşesc să mă concentrez deloc pe gătit/mâncat sănătos, încă nu a devenit un fel de second nature toată treaba, ar trebui să fie firesc ca dacă ceva nu merge bine, să nu stric şi ce-am clădit din punctul de vedere al kilogramelor. EH. Cântarul a zis azi 83,9, mă mir cât se poate de sincer, poate că a ajutat şi mersul pe jos, singura mişcare pe care am mai făcut-o de curând.

Nu e loc de renunţat oricum. E loc de plâns, acoperit cap cu plapumă, stat în poziţia fetală şi apoi e loc de ridicat şi reluat viaţa şi căutările. De jos mă gândesc că numai în sus te mai poţi duce...
__________________

शान्तिः शान्तिः शान्तिः
Don't give up on your dreams, go back to sleep.

CezaraCezarului, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2210 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1693 kcal/zi. Pentru a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1306 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Urmatorii 3 membri au apreciat mesajul lui CezaraCezarului:
Animis23 (20 feb 2015), Laura (20 feb 2015), lidiuta (20 feb 2015)