Subiect: Jurnal Rallara
View Single Post
  #2498 (permalink)  
Vechi 20 iun 2012, 19:32:44
Rallara's Avatar
Rallara Rallara este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 09 feb 2012
Locaţie: Edinburgh, Anglia
Vârsta: 38
Dieta: South Beach
Date: 172cm, 91.2kg
Mesaje: 7.366
Aprecieri acordate: 3.894
Am fost apreciat(a) de 3.171 ori in 1.682 mesaje
Implicit Re: Jurnal Rallara

Citat:
Anterior postat de Prapadeala Vezi mesajul
Ralucel, ce ma bucur ca ti-au iesit bine analizele

Referitor la problema ta cu carnea, sa stii ca in ultima luna si eu am mancat mai putina carne. Asa a simtit organismul meu si l-am ascultat. Maine voi manca carne pentru ca mi-a facut mama o tocanita cu multe legume si carne, un deliciu.

Incearca sa mananci fructele in prima parte a zilei si in felul acesta vei reusi sa consumi carbo din fructe. Seara mergi pe legume.

Sper sa iti zambasca cantarul maine... si mie
Sa stii ca am sa incerc asta dupa ce ma mai acomodez cu ele la o cantitate mica.... apoi le voi distribui in prima parte a zilei, apoi la micul dejun... deocamdata e o provocare in orice parte a zilei in potii atat de mici...
Hahahah Da... buna asta... dl. cantar a ras in hohote... de... mine!!!


Citat:
Anterior postat de Prapadeala Vezi mesajul


Bravo pentru numarul de carbi de azi si bravo pentru sursa lor, sunt carbi buni - din cereale neprocesate si din fructe. Ma gandesc ca daca vrei sa reduci putin carbii, ai putea la G1 sa nu mai ai tot cereale, incearca un fruct, alea parca au mai putin carbi decat cerealele

Te pup si maine sa ai o zi mai buna
Vai multumesc...
Sa stii ca cereale procesate mananc foarte rar, le-am lasat demult cu totul, am mai ciupit acum cateva luni dintr-un pachet de fitness adus de Liviu in casa... am crezut ca il si bat atunci... El vroia sa faca bine saracul... le-a vazut fitness... uff... si atunci le-am mancat... ca na... sa nu se strice Dar in rest, sunt vehement impotriva lor... am discutat odata cu niste slabute despre ele... nici nu stiu de ce le numesc cereale... mi se par niste dulciuri crocante, date prin zahar sau alte arome si puse pe raft in pungi colorate de pe care se citeste frumos "marketing"...
O da... voi incerca... zilele astea oricum sunt de "endurance"... asa ca... dupa ce devin mai stabila psihic... voi incerca sa le si pozititonez corect pe parcusrul zilei, promit.


Citat:
Anterior postat de Prapadeala Vezi mesajul



Cat de simpatica esti tu...nici nu realizezi, ca daca ai realiza ai zambi

Vor veni si zile mai bune, Ralucel, si noi vom fi aici si te vom astepta...nu plecam nicaieri pentru ca tu esti o fata deosebita.

Referitor la poftele tale, stiu cum e... am trecut si eu atata timp prin asta si din pacate, am cedat, aproape de fiecare data, asa ca felicitari tie pentru ca te tii tare pe pozitii.

O seara frumoasa
Ce frumos din partea ta... cum ai inceput mesajul!!!
Esti super... stiu ca si tu ai luat pauza aia prin martie... parca? oricum... pe acolo... si te-am inteles si eu... asa e... uneori ne regrupam singuri Esti tare inteligenta. Hihi.... mais oui!! Intr-adevar, sunt one of a kind baby Si si modesta... unde mai pui. Mersi de compliment, primesc cu mare strangere de inima dar le primesc cu drag
Uff... ce bine ca stii cum e sa le ai cu poftele!!! A, si sa-ti zic ce echipa tare aveeem!!! Ca da, facem echipa, am clacat si eu, dupa cele 2 zile mari si urate. Dar maine... din nou... Ureaza-mi succes. Oricum... meritam azi niste carbi Lesinam de nu.

Te pup M., ce mi-a mai placut mesajul tau... nici nu stii... (de altfel se vede dupa cate emoticoane am pus... cand nu pun nu e de bine)
__________________
Rallara, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Rallara, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2253 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1736 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1220 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]