Subiect: Jurnal LABELLO
View Single Post
  #25 (permalink)  
Vechi 08 feb 2013, 15:36:02
labello's Avatar
labello labello este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 08 aug 2011
Locaţie: home, Franta
Vârsta: 37
Dieta: sport + hipocalorica personalizata
Date: 171cm, 84kg
Mesaje: 42
Aprecieri acordate: 21
Am fost apreciat(a) de 33 ori in 25 mesaje
Implicit Re: Jurnal LABELLO

azi am avut o revelatie....in timp ce beam o doza de cola....nu sunt dependenta de cola, nu beau litri pe saptamana ci doar cate un pahar_doua pe sapt, din cand in cand......dar mi-am dat seama ca dieta perfecta e cea care iti permite sa mananci ce vrei, in limitele rezonabilului si ca dieta perfecta e cea care te lasa sa te duci la ziua cuiva si sa mananci o felie de tort fara sa plangi 3 zile ca ai facut asta....
dieta perfecta e de fapt acelasi lucru cu un stil de viata sanatos.....iti permite cate putin din toate fara sa te ingrasi 50 de kg in 2 luni doar pt ca ai gustat o felie de pizza.
nimeni nu e pêrfect si trebuie sa fii complet sadic sa iti interzici orice mica placere. plus ca nu o sa rezisti la infinit asa. poate o luna, doua, 3, 5 sau 10...Dar la un moment dat o sa te ia de nas mirosul dulce de cozonac de casa, sau ciocolatiul apetisant al unei tiramisu, frisca parfumata de deasupra unei capsuni.....si ce o sa afci? o sa iti bagi degetele pe gat dupa? o sa renunti la toata munca doar pentru o abatere? o sa ucizi moralul si o sa iti spui intr-una ca u esti buna de nimic? ca nu ai ambitie? ca o sa fii mereu o grasa pentru ca ai mancat o prajityura in 12 luni??? daca se intampla asta inseamna ca ai gresit undeva, inseamna ca ce ai ales nu e bine, ca organismul tau iti trage un semnal de alarma!

LISTEN TO YOUR BODY AND YOUR MIND WILL DO THE REST imi place cum suna asta, nu stiu daca cineva a spus-o sau nu, mi-a venit aseara in cap....incepi o dieta si iti urmaresti corpul, nu doar cantarul. vezi daca el e de acord cu noul stil de viata. daca el nu e de acord degeaba il fortezi si degeaba il infometezi. analizezi bine daca ai aceeasi energie, daca e normal sa iti creasca a treia mana sau sa iti cada unul din picoare (exagerez, dar prindeti ideea ) daca observi ca ceva nu merge bine schimbi modalitatea dar nu te opresti......vad prea multe fete ( in viata de zi cu zi, nu neaparat aici) care se chinuie, care refuza masa in oras cu prietenii, care se plang ca le cade parul si ca lesina urcand 3 scari si care la intrebarea esti bine? raspund da, sunt la dieta, e doar o reactie la dieta, o sa treaca dupa ce mananc un bob de mazare. aia nu e reactie, e semnal de alarma!!!! daca te izolezi de lume doar pt ca nu vrei sa calci gresit aia nu e dieta, e o problema.
da, e greu sa gasesti acel drum perfect din prima, dar nimic nu e deifnitiv. incerci, vezi, verifici si cel mai important GANDESTI...Cred ca de fapt asta e concluzia, dieta nu e cum mananci ci cum gandesti......daca tu gandesti ca 3 pungi de chipsuri si 5l de suc dupa 2 pizza xxl iti fac bine, poate ca ai avea dreptate daca ai locui la polul nord unde ai nevoie de un strat gros de grasime ca sa nu mori de frig, dar nu cred ca vrei sa fii ruda cu ursul polar.....sau poate vrei sa apari pe doza de coca in periaoada sarbatorilor? dar pana si ursul polar mananc lucruri mai sanatoase pentru ca isi face rezervele cu cap.....nu sunt rautacioasa ci doar putin revoltata impotriva unei educatii care lipseste cu desavarsire in ceea ce prioveste alimentatia....si notiunea de bine si rau in alimentatie.......
daca stii sa iti asculti corpul si esti la unsion cu el o sa ai efectele dorite (doar ca nu din primele 2 ore sau zile) si o sa poti evita/pierde suprlusul de kg ( nu ma refer aici la pers care au probleme medicale! ci doar la cele care ajung unde ajung din pura ignoranta)



am avut un moment de inteligenta stati linistite, a trecut
labello, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
labello, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1878 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1361 kcal/zi. Pentru a slăbi 6 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 329 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de labello; 08 feb 2013 at 15:38:18.
Acest membru apreciaza mesajul lui labello:
ella2810 (09 feb 2013)