Subiect: Jurnal Smileee
View Single Post
  #25 (permalink)  
Vechi 15 mai 2013, 21:34:47
Smileee's Avatar
Smileee Smileee este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 14 mai 2013
Locaţie: Sebes, Romania
Vârsta: 26
Dieta: Dieta mea
Date: 161cm, 57kg
Mesaje: 15
Aprecieri acordate: 12
Am fost apreciat(a) de 5 ori in 4 mesaje
Implicit re: Jurnal Smileee

Citat:
Anterior postat de ElenaelenaIrina Vezi mesajul
Nu iti face griji, toata lumea are zile dinastea. Ziua mea a fost ieri, abuzand si eu de dulciuri. Nu afecteaza vizibil silueta, dar ai grija sa nu mai faci abuzuri si urmatoarele zile. Revino la normal cu programul zilnic de sport, si eventual redu dieta pe urmatoarele 2 zile cu 100-150 de kcal, mancand in loc de iaurt un fruct slab caloric, consumand pe parcursul zilei salate, branza, si sunca de curcan... etc. Cel mai important e sa nu faci asta mai mult de 2-3 zile, deoarece corpul tau se va obisnui cu kcal mai putine, iar atunci cand revi la dieta normala se vor pune vreo cateva grame. Fa sport cu 10 min. mai mult in fiecare zi si fi mai activa. De exemplu eu cand fa excese dinastea invat stand in picioare, sau pur si simplu ies la plimbare. Uh cat am scriss.... Si stiu cum te simti. Starea aia urata care iti intra in cerebel si te face sa crezi ca nu poti slabi, nu te poti abtine de la mancare, si ca degeaba ai facut sacrifici... Dar nu renunta! Cum x si y au reusit sa slabeasca, putem si noi! Arivederci!
Iti multumesc pentru toate sfaturile si pentru sustinere :**. Iti doresc tot ce e mai bun si te mai astept in casuta mea :*.
Smileee, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1995 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1478 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]