View Single Post
  #25 (permalink)  
Vechi 10 iun 2016, 15:30:29
crina38's Avatar
crina38 crina38 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 04 mar 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 52
Dieta: low calorie
Date: 172cm, 86.9kg
Mesaje: 3.939
Aprecieri acordate: 27
Am fost apreciat(a) de 244 ori in 122 mesaje
Implicit Re: O noua viata....din nou

Citat:
Anterior postat de bathsheba20 Vezi mesajul
Hello again,

Stiu ca nu am mai intrat de ceva timp iar, dar de data asta pot spune ca nu m-am abatut de la drum.
Am reusit sa intru intr-un ritm de care sunt foarte mandra pot spune, fac sport de cel putin 5 ori pe sapatamana si uneori chiar am reusit sa ma trezesc si de dimineata sa fac intre 15-30 minute. Asta in schimb nu s-a intamplat prea des, desi am incercat. Dar chiar nu ma pot numi o persoana matinala
Cred ca si din punctul de vedere al dietei stau bine. Imi pregatesc de cu seara tot timpul micul dejun si pranzul pe care le iau la munca, iar cina ori o am pregatita ori mananc ceva crud, rapid si usor. Incerc sa mananc cat mai multe proteine la micul dejun si la pranz, pt ca depun destul de mult efort si am nevoie de ele. Dimineata in general mananac 2 oua fierte cu baby spinach si cateva rosii cherry , uneori adaug si cateva grame de somon afumat. La pranz, in general imi gatesc ori piept de pui la gratar sau somon la cuptor cu legume la gratar sau quinoa sau broccoli etc . Incerc sa mananc cat se poate de echilibrat . Mi-am luat si o aplicatie pe telefon in care incerc sa imi introduc cat mai corect meniul in fiecare zi. Astfel ma asigur ca mananc destule proteine, grasimi si carbohidrati.
Pot spune ca sunt zile in care imi este f greu...mai ales sa fac sport . Astazi de exemplu imi iau pauza, pentru ca ma simt extenuata fizic din anumite cauze asa ca am spus sa o las pe maine cand corpul meu o sa fie pregatit. Pot spune ca se vad rezultate si asta ma face fericita si sa vreau sa muncesc si mai mult. Bine, nu sunt spectaculoase dar nici nu ma asteptam la asta, Vreau sa slabesc intr-un ritm bun si nu alert. Vreau sa construiesc si masa musculara un pic si sa arat mai armonios la final. Dar mai am o gramada de munca!
Pe data viitoare! Keep up the good work !
XX
suna foarte bine regim + sport .Bravo!
pup
__________________
Drumul catre 68kg!!!

Nu ma las ! Anul asta am 68 kg !!!
Start JOI 16.06.2016
crina38, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2099 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1582 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 808 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]