View Single Post
  #25 (permalink)  
Vechi 16 sep 2009, 14:09:16
luize's Avatar
luize luize este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 16 sep 2009
Locaţie: Constanta, Romania
Vârsta: 46
Dieta: Scarsdale
Date: 152cm, 69kg
Mesaje: 6
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Se cauta voluntare pentru Scarsdale!!!

Slabuta, multumesc mult pentru raspuns

Am citit topicul cu pricina, acolo am si vazut ca scria de pepenele rosu.
Iar de mancat, l-am mancat exact marti si sambata la pranz. Problema mea nu era cand l-am mancat, ci faptul ca nu stiam ca nu trebuie mancat. Dar, cum ziceam, asta nu mai are importanta acum. Doar de acum incolo.

Sunt foarte incantata de Scarsdale, chiar daca nu am slabit spectaculos sau cum au slabit alte fete. In prima saptamana am dat jos 2,6 kg si mi se pare ok. Nu mi-am propus sa slabesc intr-o luna, pentru ca nu m-am ingrasat intr-o luna. Important mi se pare sa ma simt bine mancand ce trebuie zi de zi si ma bucur ca mi se si intampla. Am si zile putin mai grele, cand simt ca mi se face foame, desi nu e inca ora mesei sau s-au terminat mesele. Dar beau apa si e ok.
Astept acum dimineata de luni cand voi vedea ce "ispravi" am facut si in cea de-a doua saptamana de dieta. Apoi, la mentinere cu mine, doua saptamani. Am citit lucruri foarte interesante despre mentinere pe site si am sa le si folosesc.

Te tin la curent cu ceea ce fac. O zi buna in continuare!
luize, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1503 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 986 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 470 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat