View Single Post
  #2505 (permalink)  
Vechi 09 feb 2012, 21:59:35
deea rubya's Avatar
deea rubya deea rubya este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 18 ian 2012
Locaţie: braila, Romania
Dieta: dieta hipocalorica
Date: 165cm, 81kg
Mesaje: 46
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 80-90 kg (VI)

Citat:
Anterior postat de Ema55 Vezi mesajul
Vei reusi, cu siguranta! Primul pas spre marea victorie l-ai facut deja - te-ai afiliat acestei minunate familii "Slabute" si ti-ai propus sa urmezi o dieta. Deocamdata esti la inceput si mai poti experimenta. Citeste cat de mult poti despre tipurile de diete si hotaraste-te bine ce urmezi. Apoi tine-te cu dintii de dieta. Victoria va veni prin rabdare, constiinciozitate si perseverenta. Toate lucrurile minunate nu se obtin usor si fara efort. Motivatia ta puternica te va ajuta sa reusesti. Slabuta minunata care vrei sa devii se afla in interiorul tau si asteapta sa fie scoasa la lumina. Intr-o zi ne vom bucura impreuna de reusita ta!
sunt putin dezamagita pt k ma gandesc k am mai incercat sa tin....reuseam o perioada apoi iar incepeam sa pap detoate mie frik sa nu fc lafel
deea rubya, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2120 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1603 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]