View Single Post
  #2519 (permalink)  
Vechi 11 feb 2012, 18:50:50
bety's Avatar
bety bety este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 29 iul 2010
Locaţie: pitesti, Romania
Dieta: incerc sa mananc sanatos
Date: 162cm, 97kg
Mesaje: 3.073
Aprecieri acordate: 12
Am fost apreciat(a) de 143 ori in 89 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 80-90 kg (VI)

Citat:
Anterior postat de andrylici Vezi mesajul
Buna! La mine sper sa mearga bine (ma cantaresc luni si mor de curiozitate). Saptamana asta am fost cuminte pana acum. Am facut si niste gogosi turnate si nu am mancat NICIUNA. Sor-mea e insarcinata si are pofte pe care i le mai satisfac cateodata. Ea abia stie sa faca un ou ochi !
M-am uitat la tine in meniuri (am facut-o de curiozitate - sa nu te superi ). Am vazut ca ai bauturi gen cola in fiecare zi ! Iarta-ma ca-ti spun dar sunt calorii goalecare iti declanseaza secretia de insulina si produc senzatie de foame. Sa nu mai spun ca sunt super nesanatoase. Nu zice nimeni sa nu bei cate un pahar in week-end sau la ocazii "speciale" dar mi se pare mult in fiecare zi (asta pt sanatatea ta zic). Macar incearca sa o inlocuiesti cu ceaiuri aromate sau daca nu-ti plac, apa minerala. Stiu ca e greu ca si surioara mea, pana la 22 de ani (acum are 24) nu bea DELOC apa ci numai cola. Radeam toti ca daca se duce sa-si ia sange or sa gaseasca Cola in loc . Dar la un moment dat a spus STOP si nu a mai baut deloc. De 2 ani nu a mai baut deloc Cola.

Multa bafta la concurs si la cat mai multe kg pierdute!
stiu.......sunt constienta de asta ........si eu am avut o perioada cand nu am mai baut,dar m-am apucat iar.......

ca si sora ta ,apa........nu prea mai beau ,de cate ori nu am zis '' de azi gata,nu mai beau'' , iar pana seara tot imi luam un bidon ........
acum am inceput sa fac cum a zis dr Oz intr-o emisiune pun jumatate de pahar suc si jumatate apa........poate asa incet-incet le las.......

de cand sunt pe situl asta ( am un an jumatate ) am slabit bine ( anul trecut in iulie am ajuns la 67.4 , cu concursul '' slabute la vara '' ,apoi am inceput iar sa mananc aiurea..........nu am mai facut sport , si faceam zilnic intre 30 -60 de minute .
acum nici sport nu mai fac.........dar stiu ca o sa imi revin.........
__________________
Jurnal betty - lupta cu kilogramele.
bety, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2213 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1696 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1180 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]