View Single Post
  #2530 (permalink)  
Vechi 07 nov 2012, 09:39:04
Fulguta's Avatar
Fulguta Fulguta este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 15 mar 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 46
Dieta: Mancat sanatos si sport
Date: 165cm, 56kg
Mesaje: 7.578
Aprecieri acordate: 851
Am fost apreciat(a) de 2.062 ori in 565 mesaje
Implicit Re: Ai peste 30 ani? Vino aici sa ne cunoastem :) - 11

Citat:
Anterior postat de Kamyy Vezi mesajul
Neata fetele...hop si eu cu alte probleme...de la antibiotic am stat toata noaptea pe wc,cu diaree.....acum ma doare c.......nu am mers la lucru,la 10.30 merg la medic.....O zii frumoasa va oresc.va pup.
Citat:
Anterior postat de Kamyy Vezi mesajul

Pai de ieri iau antibiotic 5 zile dimi si seara si asa cred ca doar de la ele e.....acum vad ce zice dr.
Poate te ajuta si asta iubita ,intre timp bea un ceiut de menta .
Desi antibioticele sunt eliberate doar cu prescriptie medicala si vin insotite de un prospect, rareori lumea stie ce alimente ar tebui sa evite cand se afla sub tratament. Iata cateva asemena contraindicatii
Produsele lactate

Laptele si produsele lactate pot agrava problemele intestinale, daca iei antibiotice. Medicii spun ca sub nicio forma nu este bine sa consumi acest aliment cand iti este administrata ciprofloxacina.
Fibre

Anumite legume bogate in fibre pot agrava diareea in cazul in care deja stomacul a fost afectat de antibiotice. Produsele din grau, fortifiate cu fier sau calciu nu mai lasa corpul sa asimileze chinolonele precum ciprofloxacina sau acidul nalidixic. Chiar si unele sucuri au fibre si calciu prea mult pentru a face casa buna cu o serie de antibiotice.

Hrana acida

Aciditatea anumitor alimente cauzeaza in general probleme corpului cand vine vorba de absorbtia elementelor chimice ale pastilelor. Sosurile picante si tomatele, sucurile de fructe si bauturile carbogazoase, toate scad randamentul medicamentelor.
Alte sfaturi

In ciuda credintei populare, nu este bine sa iei antibiotice (penicilina, ampicilina, oxacilina) in preajma mesei, ci cu 3 ore inainte sau dupa aceasta.

Desi produsele lactate nu sunt recomandate, iaurtul este, totusi, bun, caci are probiotice, care ajuta la refacerea culturii active din intestine, prevenind diareea. Antibioticele nu fac diferenta intre bacterii bune si rele si, de aceea, ataca flora intestinala.

Astept sa vedem ce zice si medicul tau,dar probiotice ceva nu ti-a dat sa iei in paralel cu antibioticele ?
__________________

Fulguta, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2076 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1559 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1560 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Urmatorii 3 membri au apreciat mesajul lui Fulguta:
incognito (07 nov 2012), Kamyy (07 nov 2012), manumanuela (07 nov 2012)