View Single Post
  #2593 (permalink)  
Vechi 04 nov 2010, 08:43:19
bety's Avatar
bety bety este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 29 iul 2010
Locaţie: pitesti, Romania
Dieta: incerc sa mananc sanatos
Date: 162cm, 97kg
Mesaje: 3.073
Aprecieri acordate: 12
Am fost apreciat(a) de 143 ori in 89 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 70-80 kg

Citat:
Anterior postat de yumyum Vezi mesajul
Buna fetelor. De astazi ma alaturi si eu voua, caci am ajuns intr-o situatie destul de neplacuta care ma 'forteaza' sa iau masuri URGENTE. Neavand tocmai o relatie roz cu izbitul si cautand motivul pentru care lucrurile nu stau tocmai cum ar trebui sa fie intre noi, am aflat ca numarul kilogramelor mele este o piedica reala pentru el. Mi-a mai spus-o acum niste luni bune (noi am mai fost impreuna acum ceva timp, acum ne-am regasit, dar intre timp eu am pus niste kilograme bune pe mine) ca ar fi cazul sa fac ceva in sensul asta ca el sa ma doreasca cu adevarat, dar nu am facut nimic in sensul asta. Acum mi-a ajuns cutitul la os, cum se spune, si pentru ca nu vreau sa-l pierd dintr-o prostie, am decis ca este timpul sa intru in actiune. Momentan am 77 de kilograme la o inaltime de 170, ceea ce este destul de mult. Am ales ca si dieta pe cea a celor 1200 de calorii, urmand ca in zilele urmatoare sa imi fac si eu abonament la aerobic/sala. Am nevoie de sustinere morala deoarece, de la aceasta discutie cu el, starea mea de bine este aproape inexistenta. Ma primiti si pe mine?
sigur ca te primim,cu toate ca motivul ptr care vrei sa slabesti nu este chiar asa motivant...........tu nu trebuie sa slabesti ptr el.......slabeste ptr tine,ptr sanatatea ta,ptr a te simti tu bine in pielea ta....daca o persoana te iubeste cu adevarat te iubeste fie ca esti slaba fie ca esti grasa,trebuie sa te iubeseasca ptr ceea ce esti,nu ptr cum arati ....dar oricum daca el te-a facut sa te gandesti la slabit tot e bine.....

oricum mult succes si sa fie totul bine din toate punctele de vedere,noi suntem aici si te sustinem
__________________
Jurnal betty - lupta cu kilogramele.
bety, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2213 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1696 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1180 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]