View Single Post
  #26 (permalink)  
Vechi 28 oct 2011, 15:57:11
Anorien's Avatar
Anorien Anorien este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 24 iul 2010
Locaţie: Constanta, Romania
Vârsta: 41
Dieta: Montignac
Date: 170cm, 68kg
Mesaje: 546
Aprecieri acordate: 10
Am fost apreciat(a) de 19 ori in 16 mesaje
Implicit Re: Sunt anorexica, bulimica sau nu am nimic?

Citat:
Anterior postat de furnicuta Vezi mesajul
Seleena,

din ce am citit eu e chiar indicat ca regimul de slabire sa inceapa cu o cura de detoxifiere de cateva zile (maxim 5), si daca n-ai nimic impotriva faptului ca nu poti sta prea departe de wc in perioada asta , e ok

Succes!
Ce presupune cura asta de detoxifiere de care vorbesti sa o tina Seleena 5 zile? Sper ca nu porcarii de posturi negre ca tocmai asta NU ii trebuie ei acuma.

Seleena continuua sa maresti caloriile la macar 1000/zi dupa care te vei gandi si la diete. Crede-ma ca stiu despre ce vorbesc, am trecut si prin infometare si prin degete pe gat inca de acum multi ani. Nu te ajuta nici una, nici alta, slabesti de moment, te mai si imbolnavesti si ajungi ori sa mori, ori sa pui dublu inapoi. Trebuie sa tii o dieta normala, cu minim 1100 kcal/zi sau sa treci pe un regim de viata sanatos, ceva gen montignac.
__________________
Jurnal Anorien
Anorien, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1655 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1138 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat