View Single Post
  #2619 (permalink)  
Vechi 27 mar 2012, 22:40:05
RaluR's Avatar
RaluR RaluR este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 28 feb 2012
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 39
Dieta: Montignac
Date: 168cm, 86.9kg
Mesaje: 258
Aprecieri acordate: 132
Am fost apreciat(a) de 224 ori in 94 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea X

Citat:
Anterior postat de aleka008 Vezi mesajul
Sub fiecare mesaj pe care vrei sa-l citezo este un "+", apasa-l si cand dai la sfarsit raspunde o sa ai toate mesajele pe care ai vrut sa le citezi.
Nu tintesti prea sus, e bine sa ne putem teluri pentru a putea sa le urmam. Pentru mine 12 kg imi par o nimica toata pe langa cele 30 pe care as vrea sa le dau eu. Nu ma las, poate pe la anul o sa am ce mi-am dorit.
Merci mult, am reusit, merge! Acum mai spune-mi si cum faci sa apara bolduit/ingrosat numele fetei careia i te adresezi si ma faci pe deplin fericita

Sa stii ca ma uit la alte doamne, ca fete mi-e cam jena sa le numesc, sa nu se supere, si au mult mai putine kilograme decat mine si arata... mai mari! Ce ciudat mi se pare!!!! Se pare ca greutatea mea ideala acum este 62 de kilograme!!!! Pai altele la 62 de kilograme se simt enorme!

Cand o sa-mi fac curaj o sa va pun poze cu mine facute de sotul meu la 11 zile dupa ce m-am apucat de slabit. Acum am o luna si o saptamana, mai stau sa fac o luna de la poza si ma pozez din nou, sa vad si eu daca se vede ceva, lumea zice ca s-ar vedea un pic...

Citat:
Anterior postat de Pasy Vezi mesajul
Sara buna fetele



N-am facut inca supa de rosii, am facut pate de seminte si cu sem de in, dar imi place mai mult fara. Ma bucur ca ai adoptat si tu unele sfaturi si o parte din stilul meu de viata

Esti fantastica! Nu stiu cum faci, ca nu retetele sunt de vina, ci TU! Felul cum descrii si cum de extaziezi tu de fiecare meniu raw pe care il faci!!!! Cert este ca m-ai convins si pe mine sa incerc, chiar daca plec din start de la ideea ca n-o sa mananc niciodata exclusiv asa, dar... Abia astept sa ma mut si sa ma instalez in noua bucatarie ca sa prepar din retetele tale tentante!

Citat:
Anterior postat de Plecatalaplaja Vezi mesajul
Sper sa gasesti. Eu am luat o data de acolo, din pacate Lidl nu mi-e in drum deloc.

Eu weekendul acesta am avut cateva abateri, am avut un "weekend de fete". Dar de maine inapoi la treaba.
Am gasit, si era la punga de 150 g, ceea ce e bine, ca daca iau 500 si manang 16 g pe zi sau la 2 zile... rancezesc pana le termin. Si costa cam 30 ron pe kilogram, fata de cora, unde 30 ron e jumate de kilogram.

Si eu m-am abatut din calea fericirii Am facut aseara un strudel cu mere pentru niste prieteni dragi si mirosea asa bine si am facut sfortari supraomenesti ca sa rezist pana dimineata, m-am gandit ca efectele vor fi mai mici in felul asta. Si la micul dejun 106 g de strudel e tot ce am mancat. Si la cat am muncit azi (ma mut poimaine si impachetez in draci) cred ca am ars cat 2 kile de strudel... Ma mut la tara si cel mai apropiat supermarket e tot un lidl, ca si aici, la apartamentul din Bucuresti.

Noapte buna tuturor!
RaluR, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2153 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1636 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 862 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat