View Single Post
  #2640 (permalink)  
Vechi 09 nov 2012, 12:34:45
incognito's Avatar
incognito incognito este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 13 mar 2010
Locaţie: Brasov, Romania
Vârsta: 44
Date: 168cm, 61.5kg
Mesaje: 3.426
Aprecieri acordate: 2.110
Am fost apreciat(a) de 692 ori in 236 mesaje
Implicit Re: Ai peste 30 ani? Vino aici sa ne cunoastem :) - 11

Citat:
Anterior postat de Vuvuzela Vezi mesajul

Buna, Roxy! Ina ma cheama, nu am vazut mesajul ieri, nici nu prea am stat pe forum. O sa incerc sa imi fac meniul si sa il salvez. Nici eu nu stiu cantitatile, dar le aproximez.
Ina, fain nume, bucuroasa de cunostinta.
Dupa cum spunea si Fulgu , e ok daca folosesti cantar de buc( am vazut ca ai scris ca ai ), dar poate ca nu ai timp tot timpul si poti sa le mai cantaresti la "ochiometru" si sa la treci la meniu Eu deja cam stiu (de data trecuta , cand cantaream absolut tot) cat cantaresc majoritatea . De ex. 4 buc miez nuca (jumatati), fac 10g samd...O zi frumoasa
Citat:
Anterior postat de angela av Vezi mesajul
Roxy,snitel nu am papat cred de vreo 3 sapt....sarmale nu mai zic...acum o sa pap putin din fiecare,se intra in post si pana la Craciun o sa le duc lipsa...mie tare imi place sa gatesc...am musafiri si nu vreau sa le dau mancare de dieta...carnita fac si eu la cuptor in punga,bag simorcov,pastranac,telina,ceapa,cartof,le scot cand sunt gata si am si garnitura la carnita gata...cred ca o sa le fac tocanita cu piure si muraturi asortate...
Atunci e ok, nu e bine nici sa poftesti ca mai rau iti faci.Eu nu te certam , ca in mom. asta nu sunt in masura sa dau sfaturi , dar spuneam asa la general(cu teoria stau bine)ca nu e de regim.
La cum gatesti tu de bine..eu sigur m-as ingrasa.
M-am facut o pofticioasa de numa. Iaca deja salivez
Citat:
Anterior postat de Fulguta Vezi mesajul
Revin mai tarziu in pauze ,dar cu pantofii astia in picioare nu am nici o sansa sa parasesc casuta

Ce treaba ai Fulgule? Spor
Citat:
Anterior postat de Vuvuzela Vezi mesajul

Am cantar, dar daca imi pregatesc de mancare pe fuga nu mai apuc sa cantaresc tot. Cand imi fac mancare cu carne mai fol cantarul, de obicei cantaresc carnea sa nu depasesc 150g. Sau daca mananc mezeluri, cascaval, din astea mai grase sau cu calorii le cantaresc, sa nu depaseasca 15-20 g.
E f bine asa
Revin cam in 30 min ..va pup.
incognito, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1995 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1478 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1479 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Acest membru apreciaza mesajul lui incognito:
VentoFreddo (09 nov 2012)