Subiect: Jurnal-Ieucumine
View Single Post
  #268 (permalink)  
Vechi 02 apr 2013, 11:20:29
ieucumine's Avatar
ieucumine ieucumine este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 14 mar 2011
Locaţie: Timisoara, Romania
Vârsta: 32
Dieta: mancat sanatos! fara mancat compulsiv
Date: 173cm, 61kg
Mesaje: 635
Aprecieri acordate: 7
Am fost apreciat(a) de 110 ori in 97 mesaje
Implicit Re: Jurnal-Ieucumine

Azi dimineata dupa ce am coborat pana la magazin cu colega de apartament, mi s-au lipt pe retina toata branzoaicele, melcii, batoanele cu cascaval, linzer cu visine... Am iesit cu un Barny/Barney. Pe drum salivam. Apoi m-am gandit: de ce am eu nevoie de asta? chiar imi trebuie? chiar vreau sa revin la starea aceea de dupa varsaturi? o sa ma scurg pe asfalt daca nu mananc toate alea? Am ajuns acasa, am rontait cateva nuci, am baut un litru de ceai si asta a fost tot. Deci pot gestiona chestia asta. Oare chiar am nevoie de psiholog?
Anyway, am gasit un discurs al unui vegan. Stiati ca ouale sunt de fapt menstruatie de gaina? Sau ca mierea e voma albinelor? Laptele e plin de puroi din cauza mulgerii excesive? Si cate si mai cate. Trebuie sa-mi cumpar cartea "Studiul China". Vreau sa mananc cat mai putina carne, spre deloc (oricum nu ma omor cu ea) si sa inlocuiesc laptele de vaca cu cel de orez (cel de migdale nu imi place). Maica-mea zice ca discursul asta de o ora mi-a spalat creierul. Nu e adevarat, am vazut mai multe filme si am discutat cu mai multi vegani, dar discursul asta continea imagini despre cum sunt tratate animalele si prin cata cruzime trec ca sa ajunga la noi in farfurie...
__________________
Jurnal





I'm not fat! I'm just big-boned!
She turned her can'ts into cans and her dreams into plans.
ieucumine, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2127 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1610 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1611 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]