Subiect: Jurnal-Ieucumine
View Single Post
  #269 (permalink)  
Vechi 02 apr 2013, 11:40:56
stefy2009's Avatar
stefy2009 stefy2009 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 04 apr 2011
Locaţie: Ploiesti, Romania
Vârsta: 29
Dieta: South Beach
Date: 160cm, 56.5kg
Mesaje: 337
Aprecieri acordate: 63
Am fost apreciat(a) de 119 ori in 103 mesaje
Implicit Re: Jurnal-Ieucumine

Citat:
Anterior postat de ieucumine Vezi mesajul
Azi dimineata dupa ce am coborat pana la magazin cu colega de apartament, mi s-au lipt pe retina toata branzoaicele, melcii, batoanele cu cascaval, linzer cu visine... Am iesit cu un Barny/Barney. Pe drum salivam. Apoi m-am gandit: de ce am eu nevoie de asta? chiar imi trebuie? chiar vreau sa revin la starea aceea de dupa varsaturi? o sa ma scurg pe asfalt daca nu mananc toate alea? Am ajuns acasa, am rontait cateva nuci, am baut un litru de ceai si asta a fost tot. Deci pot gestiona chestia asta. Oare chiar am nevoie de psiholog?
Anyway, am gasit un discurs al unui vegan. Stiati ca ouale sunt de fapt menstruatie de gaina? Sau ca mierea e voma albinelor? Laptele e plin de puroi din cauza mulgerii excesive? Si cate si mai cate. Trebuie sa-mi cumpar cartea "Studiul China". Vreau sa mananc cat mai putina carne, spre deloc (oricum nu ma omor cu ea) si sa inlocuiesc laptele de vaca cu cel de orez (cel de migdale nu imi place). Maica-mea zice ca discursul asta de o ora mi-a spalat creierul. Nu e adevarat, am vazut mai multe filme si am discutat cu mai multi vegani, dar discursul asta continea imagini despre cum sunt tratate animalele si prin cata cruzime trec ca sa ajunga la noi in farfurie...

Bravo pentru ca ai rezistat tentatieiTotul pana la urma este in creierul nostru , asa ca normal ca putem sa rezistam tentatiilor daca vrem Usor cu teoria , greu cu practica.
Nu stiam faza cu oualeEu le ador ...mananc fierte cel mai des pentru ca imi tin de foame si sunt si sanatose . Mie imi place carnea , adica nu as putea renunta la pieptul meu de pui sau la peste , sau la curcan . Celelalte tipuri de carne oricum nu prea mananc . Am vazut si eu odata un documentar despre cum ajunge mancarea la noi in farfurie destul de crud , dar adevarat . Atunci nu am mai mancat carne cam 1 luna de zile , dar imi era rau si aveam o lipsa mare de fier . Plus ca avem vre-o 14 ani
__________________
Jurnal Stefy
stefy2009, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1734 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1217 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 701 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]