View Single Post
  #2695 (permalink)  
Vechi 11 iul 2010, 21:28:30
ras_cristalin's Avatar
ras_cristalin ras_cristalin este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 09 aug 2009
Locaţie: Suceava, Romania
Vârsta: 36
Dieta: Mancare sanatoasa
Date: 171cm, 84.3kg
Mesaje: 6.253
Aprecieri acordate: 7
Am fost apreciat(a) de 163 ori in 79 mesaje
Implicit Re: Un ras_cristalin mai suplu

Citat:
Anterior postat de VAmedeea Vezi mesajul
Iulia, incearca sa nu mai sari peste MD. E cea mai importanta masa, indiferent de dieta. Stiu ca acum nu ai timp si numai de mancare nu iti arde, dar mai bine te trezesti cu jumatate de ora mai devreme si mananci inainte sa iesi pe usa. Taghetul de 65 e f. realist, pana la nunta mai ai mai multde 2 luni. Noi la Monti am slabit cu faza I cam 1 kg. pe saptamana. Bine, acum depinde si de organism. Si cred ca si la SB ar trebui sa fie la fel ca din cate am citit eu, e un fel de Monti dar mai strict. Bafta multa. O sa fii o mireasa slabuta. Astept cu nerabdare sa vad rezultatele voastre dupa o saptamana de dieta, mai ales mama ta sper sa aiba rezultate frumoase ca sa fie motivata sa continue. Pupici!
O sa am grija de acum incolo. Cred ca datorita sportului am un metabolism mai rapid si trebuie sa am mereu combustibil, altfel patesc din nou asa ceva.
Si eu astept sa vad rezultatele de maine. Pentru mine le stiu deja, la mama sunt tare curioasa. O sa mergem la cumnata-mea sa luam nepoata la noi si acolo ne cantarim pe cantar electronic, ca al nostru e mecanic.
Maine umblu peste tot sa termin de rezolvat cu dosarele de admitere si de traducatori, apoi stau cu nepotica pana la 17 cand vine frate-miu sa o ia o sa fiu ocupata pana peste cap.
Sper sa am vesti bune de la cantar
Ne auzim maine ! Va pup
__________________