View Single Post
  #27 (permalink)  
Vechi 10 nov 2010, 14:33:22
Sand's Avatar
Sand Sand este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 09 mar 2010
Locaţie: Orange County, CA, Statele Unite ale Americii
Vârsta: 54
Dieta: de tip mediteraneana + sport
Date: 173cm, 79kg
Mesaje: 3.059
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 12 ori in 10 mesaje
Implicit Re: Jurnal micutza1 - O femeie poate reusi orice isi propune!

Citat:
Anterior postat de micutza1 Vezi mesajul
Well ... fiecare cu parerea lui ! eu sunt o feminista convinsa si nu imi schimb parerea ! Barbatii barbatii barbatii ... singurul lucur care il are un barbat si il consider eu de folos e ... nimic altcv . Putere am si eu , bani am si eu , cariera am si eu , copil pot avea si singura , pot tine o familia , merg la vanatoare , razboi as merge dc mar lasa , si nu exista barbat care sa rezista unei femei frumoase si sexxy oricat de cald iar fi culcusu acasa .. exista doar barbati care mint convingatos si femei care isi iubesc familia si vor sa ii creada .Parerea mea !
Feminista sau nu, nu poti sa desconsideri juma' de planeta.Asa cum nu poti sa zici ca toti barbatii sunt la fel (adica mint toti convingator si cad lesinati in extaz in fata unui ambalaj bine ambalat) sau asa cum nu poti sa zici ca toate femeile sunt la fel (adica sunt toate credule daca-si iubesc familia in contextul tau).

Mincinosi si credule exista, nu pot sa neg, dovada e mai aproape decat crezi. Sigur, fiecare cu parerea lui, doar ca ideile fixe nu prea sunt bune, isi mai shimba omul opiniile in viata...mai ales cand ia ghioage peste ochi.

Mult noroc!