View Single Post
  #27 (permalink)  
Vechi 17 oct 2009, 13:37:21
delx's Avatar
delx delx este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 07 sep 2009
Locaţie: timisoara, Romania
Vârsta: 40
Dieta: dieta hipocalorica - 1000-1200 cal
Date: 168cm, 89kg
Mesaje: 50
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: jurnalul meu de la A la Z

super tare! al meu nu isi face griji ca stie ca ii gatesc separat. el stie ca sunt la dieta dar nu stie ca numar calorii ca m-ar bate. el e genul: "da manca si tu, fata, sanatos, fa miscare, si doi la mana ce drac ti-a venit sa te apuci de cura?" norocul meu e ca nu e genul care sa se uite dupa muieri pe strada ca l-as sugruma sa se uite dupa slabute. eu zic ca ne potrivim foarte bine ca avem acelesi glume si ne zicem mereu pe fata ce ne harcaie. si i-am zis si lui ca bai, nu ma mai simt eu bine in pielea mea. si la care el a zis: te plictisesti rau, fata.

asa ca stau si caut pe net retete hipocalorice si ma pun si mi le gatesc si lui ii fac cartofi prajiti, ardei umpluti etc. o placere sa simt mirosul si sa nu mananc. da nu ma deranjeaza. ma face mandra sa stiu ca pot gati fara sa cad prada tentatiei.

si in plus cand imi pun sa mananc oricum jumate de portie i-o dau lu' tsitsi (cateaua). deci numai bine.
delx, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1898 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1381 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1124 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]