View Single Post
  #27 (permalink)  
Vechi 20 feb 2011, 03:04:02
dariaclaws's Avatar
dariaclaws dariaclaws este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 25 mar 2010
Locaţie: Timisoara, Romania
Vârsta: 36
Dieta: Dukan
Date: 165cm, 72.6kg
Mesaje: 35
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 4 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Jurnal dariaclaws- Implinirea unui vis

Salutare maryanne si anca bine v-am gasit !
Maryanne cele 12 kg le-am dat jos intr-o luna si un pic, dar a fost un drum cu suisuri si coborasuri pe care nu l-as mai incerca si nu l-as recomanda nimanui. Am slabit initial 6 kg dupa am pus doua, am mai dat jos inca vreo 6 kg am pus iar vreo 2, si tot asa; am oscilat atat de mult intr-o luna incat nici nu mai stiu exact cat am slabit si cat am mai pus pe mine ....a fost ca intr-un carusel in care mai mult imi mancam nervii decat sa slabesc foarte bine ma simt de cand imi numar caloriile si desi pe cantar se duc greu kg, cred ca arat mai bine decat in vara lui 2010 cand aveam cu 5 kg mai putin decat acum, dar erau plasate prost. E tare ciudat,dar am o pereche de pantaloni pe care o purtam atunci si ma strangea tare de tot iar acum mi-e larguta, si nu i-am mai purtat de atunci.

Anca ,bine ai venit pe la mine ...noua sunt si eu si nu-s inca in masura sa dau sfaturi, dar iti pot spune ce functioneaza la mine. Observ ca, de cand fac Zumba si Skinny bitch, mi-am modelat foarte frumos picioarele, adica se vede diferenta mare...mi-au spus si prietenii. S-ar putea sa fie si vb de corpul meu, pt ca eu am probleme cu datul jos de pe burta si de pe maini acolo scad asa greu cm uneori imi vine sa iau cutitul si sa pun la afumat ce e in plus. Oricum sunt convinsa ca o sa te ajute fetele mai cu experienta. Am vazut ca exista si un thread cu tot felul de activitati mancatoare de calorii.
Linkul asta ar trebui sa te duca acolo http://forum.slabute.ro/search.php?searchid=529158
__________________
Implinirea unui vis
dariaclaws, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1703 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1186 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de dariaclaws; 20 feb 2011 at 03:06:32.