Subiect: Jurnal Roxalia
View Single Post
  #27 (permalink)  
Vechi 22 feb 2011, 21:06:49
Roxalia's Avatar
Roxalia Roxalia este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 09 ian 2011
Locaţie: Bacau, Romania
Dieta: Dieta Personalizata
Date: 178cm, 68kg
Mesaje: 47
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Roxalia

Citat:
Anterior postat de loveyngy Vezi mesajul
Roxiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!
Ma bucur ca te-ai regasit..
Cred ca acum intru eu in depresie..........la fel cu dieta personalizata am ajuns de la 65.3 la 62.8kg mincam fara piine dar un pic de dulce in special ultimile zile,mult sport..aceasta intr-o luna..azi m-am cintarit si aveam cum aveam o saptamina in urma 63.5...practic am avut rezultat doar cele primele 2 saptamini...nustiu ce sa zic ,ca contracpceprivele,acum am finit al 3 blister...asa ca saptamina aceasta voi fi in repauz ,dar si miine, poimiine imi vin oaspetii................., poate asta e cauza...
Asa ca am citit si mesajul tau,.cred ca ma apuc si eu de o dieta anume.ca a mea personala rezultate nu-mi aduce....ma uit si eu in ce consta dieta SB,ca am uitat,si poate ma puc si eu,nu mai ca mie imi vine mai greu ca des maninc la cena cu iubi,sau la amici......dar nu conteaza...............ne apucam ambele de treba..........Forza

Salut Inguta
Serios mam convins ca dietele personalizate nu dau anumite efecte.In orice caz in situatia mea,pt ca limita celor 1200 nu a fost decit un simplu regim.
Incearca Sb si tu,la multi le este foarte greu,pt ca zilnic nu cam consumam produsele permise,in schimb la mine au aparut rezultate pe la 5-a zi de SB,si inca atunci eram la Faza II si faceam mult sport.
In ultimul timp ma cam lenevesc,sunt racita si organismul pierde energia ca sa se lupte cu raceala si eu inca il mai fortez cu o ora de tae-bo Dar merita,vreau pin la vara o silueta noua,si sunt sigura ca voi reusi.Se termina februarie si ma apuc foarte-foarte serios de mine.In februarie am o gramada de zile de nastere si stii cum e in ospetie si chiar me-am permis prea multe din cele interzise.Si eu "hitra" vreau rezultate si vreau sa incap in rochia mea,dar maninc ceea ce categoric nu am voie.Gata se incepe martie si ma corectez...si pina in Mai imi trebuiesc rezultate majore!!!

Gata Inguta ne apucam impreuna de lucru
Numai nu ceda,ca ma las si eu batuta
__________________
I scream, you scream, we all scream to be SKINNY!

Roxalia, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Roxalia, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2576 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2059 kcal/zi. Pentru a slăbi 10 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ -7 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de Roxalia; 22 feb 2011 at 21:09:01.