View Single Post
  #27 (permalink)  
Vechi 08 dec 2009, 05:14:36
mike's Avatar
mike mike este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 02 dec 2009
Locaţie: Tg.-Mures, Romania
Dieta: Ovo-lacto-vegetarian
Date: 169cm, 74.5kg
Mesaje: 19
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: multumesc!!

Hey, Curly light!

Sunt destul de apropiata de tine ca varsta, la cei 16 ani ai mei (pe vreeemea meaaa ) In fine... Pot sa-mi dau seama, comparandu-te cu altii de varsta noastra, ca nu esti doar o fetita cu mofturi care cauta atentie, ci chiar ai ajuns la un nivel de maturitate la care poti sa iti intelegi problema.

Cu toate astea, ai face cam orice sa slabesti. Asa am facut si eu. Pana acum. De cateva zile, insa, am luat hotararea ca schimbarea stilului de viata este muuult mai buna decat orice as fi incercat pana acum, de exemplu: fascinanta dieta cu supa de varza in timpul careia, intr-o zi, mi s-a intunecat privirea si totul se invartea cu mine, ma mir ca am ramas constienta. Alte lucruri pe care le-am mai facut: dupa o zi de supraalimentatie, m-am abtinut total de la mancare o zi si m-am delectat cu apa. Am vazut ca dadusem jos un kg si oridecateori vroiam sa incep o cura, asta era primul pas. Dupa un timp n-a mai mers, deci am marit "doza" la 2 zile, 3 si chiar 4. Dupa care mi-am dat seama ca sunt total dusa cu pluta daca stau 4 zile fara sa mananc si m-am ingrozit de ceea ce facusem.

Scopul meu - care incepe de azi - este sa renunt la dulciuri (care sunt marea mea placere). Vreau sa le las in pace. De tot!

Tu cum vrei sa procedezi?

__________________


The first and the best victory is to conquer self.
(Plato)
mike, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2313 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1796 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1022 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]