Subiect: Off-topic sport
View Single Post
  #27 (permalink)  
Vechi 28 ian 2012, 15:43:06
eva 9's Avatar
eva 9 eva 9 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 28 feb 2011
Locaţie: -, Romania
Date: 165cm
Mesaje: 2.621
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 8 ori in 6 mesaje
Implicit Re: Cat de mult conteaza pentru tine cate flotari poti face?

Citat:
Anterior postat de iulicris88 Vezi mesajul
2.Si nu inteleg de ce nu as face zumba sau start walking toata viata. Ai vazut cum arata femeile din video-urile lui Leslie Sansone? Majoritatea sunt trecute de 50 de ani si sunt intr-o forma impecabila.
am mai auzit chestia asta! pai si tu crezi ca femeile alea trecute de 50 de ani, prietenele lu leslie, arata asa de la start walking?
eu nu cred... ele fac probabil de mai multa vreme sport.

nu am spus ca nu poti sa faci start walking toata viata... te-am intrebat doar.
eu personal nu cred ca se poate sustine pe viata un astfel de "sport".

nu trebuie sa transpiri si sa gafai ca sa fie cardio. frecventa cardiaca poate creste intr-atat de mult incat sa fie considerat un cardio decent, fara sa te treaca toate apele.
de altfel, prin definitia lui, in cardio trebuie sa fii atat de solicitat incat sa mai poti purta o conversatie cu cineva, nu sa-ti dai duhul.
de exemplu la sala, pe banda nu se alearga doar, se si merge. cine merge la sala poate sa-mi confirme. eu personal nu alerg, pentru ca sunt inca prea grea si imi solicit prea tare incheieturile, in special ale genunchilor. ideea era alta, dar eu cred ca ceilalti m-au inteles ce am vrut sa susutin... chiar daca nu sunt de acord cu mine!
Greutatea este incorecta. eva 9, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].
Răspuns cu citat