View Single Post
  #27 (permalink)  
Vechi 18 feb 2012, 10:34:55
Rallara's Avatar
Rallara Rallara este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 09 feb 2012
Locaţie: Edinburgh, Anglia
Vârsta: 38
Dieta: South Beach
Date: 172cm, 91.2kg
Mesaje: 7.366
Aprecieri acordate: 3.894
Am fost apreciat(a) de 3.171 ori in 1.682 mesaje
Implicit Re: Le journal de Kclaudyia - oh la la

Citat:
Anterior postat de Kclaudyia Vezi mesajul
Dear jurnal,

Zilele astea mi-am cam facut de cap..
Incepand cu cele doua zile pauza de la sport (miercuri si joi) si terminand cu fursecurile cu cocos pe care le-am mancat ieri swi sampania pe care am baut-o... Dar macar nu am depasit 1300 de calorii.. Nu prea am mancat sanatos ieri, dimineata nu am mancat nimic, la pranz am mancat doar o cafea si de abia seara am mancar o pulpa de porc la tava cu condimente si vin cu garnitura de piure.. Mi-am pus portie foarte mica.. Da stiu ca porcul nu e ok si mai ales in combinatie cu cartofi... WROOOONG! Bad bad Claudia!

In seara ma voi autoflagela cu niste tae bo, cu Billyca

Aaaaa mi-am luat cantar!! Yeeeey! Am slabit 2 kg... in doua saptamani de cand am inceput dieta, e chiar super ok... daca slabesc cate un kg in fiecare saptamana ar insemna sa ajung la greutatea propusa in aproximativ o luna jumatate, hai doua Doamne-ajuta!

Gata, va las! Ma duc sa caut iste retete light.. Mi-e pofta de salata de varza si cred ca asta o sa mananc in seara asta.
M-am amuzat bine cu mesajul tau
Parca te si vad cu mustrarea de constiinta pe fata ta Tot asa sunt si eu... Scumpele de noi, cum ne mai stresam toate, vai si amar, dar e si amuzant cateodata Dar o intrebare: tu cum poti sa nu mananci pana seara??!! Eu daca nu mananc pana la 3, hai 4... is un pachet de nervi, cred ca mi se ivesc si coltii si-mi apar cornitele de morocanoasa ce sunt
__________________
Rallara, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Rallara, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2253 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1736 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1220 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]