View Single Post
  #274 (permalink)  
Vechi 10 apr 2010, 21:21:35
Macrina's Avatar
Macrina Macrina este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 10 apr 2010
Locaţie: Sinaia, Romania
Vârsta: 60
Dieta: Montignac
Date: 171cm, 71.6kg
Mesaje: 3
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea II

Sarut mana ca ma primiti cu atata caldura. pai oi fi eu femeia de peste 40 de ani, dar nu ma laaaaas. Adica eu de ce n-as mai vrea sa arat bine? Mai ales ca, daca ma fac cat balenuta, nu se mai potriveste aspectul fizic cu felul meu de a fi si nici cu varsta la care crede inima mea ca se afla.
Pentru inceput, vreau numai sa intreb daca este ptintre voi vreo mare papatoare de paine, asa cum sunt eu. Adica eu mancam paine cu paine, daca se poate. Simteam ca vreau paine si la paste, sau la pizza, daca era prea bogat accesorizata.
E putin frustrant pentru mine sa trec la cura, din moment ce nu am tinut asa ceva pana la anii mei si nu am avut nicicand nevoie sa ma abtin de la a manca ceva. In plus, fata crescuta la tara, mananc destul de zdravan si sunt cumplit de gurmanda. N-am bafta decat cu faptul ca nu ma omor dupa dulciuri, decat dupa cele facute in casa pe care nu am timp sa le fac.
Azi am halit cam 1100 de calorii, ca am facut calculul, gratie calculatorului de aici.
Mi-am cumparat cantar din ala desteeeept. Dar asta nu ajuta la slabit.
Ceea ce m-a socat, mai ales avand in vedere varsta mea, este ca greutatea oaselor zice cantarul ala ca este cam cu 4 procente sub limita normala...o sa merg la medic, sa vad daca nu ma paste vreo osteoporoza.
O sa mai migalesc putin si pe aici ca sa ma lamuresc cum e cu jurnalul, sa ma pot si eu lauda, daca voi reusi sa scap de vreun kilogram. "Vorbesc" mult, asa-i?
Macrina, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2059 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1542 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1026 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]