View Single Post
  #2741 (permalink)  
Vechi 24 mar 2011, 10:05:13
Alynuta's Avatar
Alynuta Alynuta este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cunoscător, dedicatăSlăbuţă cunoscător, dedicată
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 10 mar 2010
Locaţie: Medias, Romania
Vârsta: 53
Dieta: personalizata tinand cont de anumite principii monti
Date: 159cm, 52kg
Mesaje: 12.655
Aprecieri acordate: 3.079
Am fost apreciat(a) de 3.825 ori in 1.882 mesaje
Implicit Re: Ai peste 30 ani? Vino aici sa ne cunoastem :) - 08

Citat:
Anterior postat de crina38 Vezi mesajul
neata fetelor,
Citat:
Anterior postat de crina38 Vezi mesajul

am schimbat si eu tickerul cu 100 g in minus !!! Adica am fix 75kg ...Probabil daca nu mancam si in noaptea asta aveam sub 75.....ma duc sa citesc un pic ce ati mai facut voi...
O zi frumoasa !
E bine si atat ,dar cu mancatul acela noaptea ,va trebui sa te pedepsim.
Citat:
Anterior postat de ella 78 Vezi mesajul
Daca zic-stiu- is de 2 ori vinovata si asa este stiu tot, sau aproape tot, teoretic ca practicaaa .La cu piticii astia cred ca am si eu ca si Crinuta da ai mei or fi mai needucati.Faza e ca daca sufar de ceva alinarea mea o gasesc ....prin dulapuri si am o perioada de stres in ultima vreme(asta e scuza cea mai usoara nu).Am incercat eu cu de toate...ba mi-am pus si un porcusor pe frigider (da' era roz-prea simpatic si nu ma speria),M-am certat cu mine si era sa-mi si dau citeva la fund(da' nu-i normal si nu am facut-o).Si am tinut aproape o saptamina de mi-era si drag si cind m-am suit pe cintaaaar nimic si eu "inteligenta"ca sa ma "premiez" iar la dulce prin dulapuri in loc sa mai astept si sa dau inainte cu mincatul sanatos si sa astept rabdatoare scaderea.Acu ziceti-mi ce sa fac?.Ca mai ieri ii dadeam sfaturi cu ce si cum Crinutei(sa-mi ierte nesimtirea ca nu eu sunt cea care ar trebui s-o faca) si cind la cintar.Ma gindeam ieri la munca...o sa-mi ia si mie interviu si o sa scrie deasupra:ASA NU.
Citat:
Anterior postat de ella 78 Vezi mesajul
Acu ies ma duc sa fac sport si un pic de trebusoara prin casa,si nu ma duc la dulap desi imi vine sa pling de rusine asa-mi trebuie.V-am pupat
Ella puiule, ce facem cu blugii? Motiveaza-te,vine vara ,vrem sa aratam bine ,stiu ca e greu dar satisfactiile sunt pe masura ,uite eu ma ambitionez citind ce-ti scriu tie,hai nu te lasa ,si eu am fost cuminte 2 zile (fructe) acum vreau neaparat sa fiu atenta sa nu fac alte prostii. Si am niste pofte de parca as fi gravida. M-AM GANDIT SA MA RASPLATESC DUMINICA CU UN SNICKERS DACA SUNT CUMINTE IN REST.
Citat:
Anterior postat de crina38 Vezi mesajul


eu cu tuse nu am avut..dar si eu am auzit ca circula una rea...multa lume se plange de asta
Tu ai tras-o destul cu sinuzita ta, cand am fost si eu racita ,a inceput sa ma doara si pe la urechi,mi-am zis ''poate calc [pe urmele lui Crina""
__________________
Alynuta, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1501 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 984 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 985 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de Alynuta; 24 mar 2011 at 10:09:29.