View Single Post
  #2781 (permalink)  
Vechi 23 ian 2011, 16:28:11
liab's Avatar
liab liab este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 16 ian 2011
Locaţie: bucuresti, Romania
Vârsta: 68
Dieta: disociere pe mese/indice glicemic
Date: 158cm, 64.1kg
Mesaje: 50
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Smile Re: Rina 90" s (etaj I)

Citat:
Anterior postat de Anason Vezi mesajul
Ma bucur ca ai revenit, Liab! Imi place atitudinea ta, este foarte pozitiva!!
In legatura cu meniurile din ultimele zile, as avea o singura precizare: in ziua de carbohidrati, la cina nu se mai mananca la fel ca la pranz, ci ciocolata amaruie si ceva prajitura, biscuiti, inghetata, ce preferinta ai. In rest, mi se pare destul de ok.
Intr-adevar, in carte nu scrie despre numararea caloriilor. Stiu, toata lumea se plange de ea, e obositoare, enervanta, stiu! Eu o recomand, macar pentru o perioada, pentru o mai buna monitorizare a procesului de slabit. Cred ca stii ca nu e bine sa mananci mai putin de 1000 kcal/zi, unii specialisti spun chiar 1200. Dupa parerea mea, numararea caloriilor ne ajuta sa respectam aceasta regula. Pe langa asta, pe acest site sunt disponibile mai multe calculatoare utile care te pot ajuta sa iti cunosti mai bine organismul. Dupa inregistrarea unui meniu intr-o zi, la final se estimeaza cam cate kg vei slabi intr-o luna. Ca sa slabesti 1 kg este nevoie de un deficit caloric de 7000-7700 kcal, ceea ce nu se poate intampla dupa 5 zile de dieta. Este nevoie de o saptamana pentru a slabi 1kg la un deficit caloric zilnic de 1000 kcal. Daca iti vei completa datele si meniurile, macar pentru o perioada, asa de curiozitate , vei vedea in ce ritm slabeste organismul tau si ce trebuie sa faci ca sa il imbunatatesti (poate trebuie sa mai adaugi mancare sau... miscare).

Sper ca aceste informatii nu au fost prea "stiintifice" si ca ai inteles cam ce am vrut sa spun. Slabirea este un proces complex, dar poate fi usor de inteles cu putin exercitiu si rabdare.

Iti urez mult succes in continuare, imi dau seama ca esti o invingatoare dupa mesajul anterior, asa ca asteptam sa ne tii la curent.

Daca mai ai intrebari, nu ezita sa le pui, poate am explicat putin cam intortocheat. Eu sau celelalte fete suntem aici sa te ajutam.
Seara buna!
Pai va msi frumos dar...as avea neste amendamente ...o fi de vina educatia medicala pe care deduc ca o ai si tu (sper ca nu e o problema ca am fct aceasta..."dezvaluire")...
Sigur ca este adevarat ca daca mananci mai mult decat consumi ce sa faca si ea...slaninuta se depune si dupa ce s-a depus are o mare problema- cel putin la mine- ii este tare greu sa se desparta de 'titular' ca vba ta...cu "foamea...".Si da, desigur, nu ma asteptam sa slabesc in 5 zile dar nici sa pun......ca am destul peste...
Despre reptat la cina din pastele de la prinz la ziua de carbo m-am inspirat de la..."grupa mare" atata cat am reusit sa citesc ca nu prea am cine stie ce timp liber .
Oricum sunt o cuminte dar nu stiu daca voi reusi - nu prea imi vine sa cred recunosc sincer - sa ma cantaresc la ziua 30...desi stiu ca "curiozitatea a omorat pisica"
Mai am un dezavantaj: miscarea la mine (subliniata in carticica) se rezuma la ex.gimnastica medicala (coloana defecta) + o statie masina dus-intors...
Dar, da sunt hotarata sa perseverez
Am invatat sa folosesc si alte iconite asa ca am ...trecut la fapte
liab, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1557 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1040 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 524 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]