Subiect: Jurnal stefy2009
View Single Post
  #28 (permalink)  
Vechi 19 feb 2013, 14:32:10
stefy2009's Avatar
stefy2009 stefy2009 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 04 apr 2011
Locaţie: Ploiesti, Romania
Vârsta: 28
Dieta: South Beach
Date: 160cm, 56.5kg
Mesaje: 337
Aprecieri acordate: 63
Am fost apreciat(a) de 119 ori in 103 mesaje
Implicit Re: Jurnal stefy2009

Citat:
Anterior postat de alinutzik Vezi mesajul
Hey Stefania. Citind despre tine, cred ca ne asemanam destul de bine. La inaltime si la kg suntem aproape la fel, constitutia e tot para ( GROAZNIC ).. Si eu ma chinui tot de un an sa nu mai am momente din astea de binge. Uneori imi iese, uneori nu. In ultimul timp mi-a iesit.. Ce a mers la mine, ca sa nu ma mai simt asa vinovata dupa aceste episoade de mancat aiurea ( care oricum se intamplau rar ), a fost sa imi hotarasc dinainte CAND si CU CE voi trisa de la dieta.
In legatura cu Insanity, e imposibil sa te ingrasi cu acest tip de miscare si cu o alimentatie ok! E prea devreme dupa 5 zile sa spunem ca s-a pus masa musculara, dar grasime in niciun caz nu e ! Iar 500 de grame, sunt o nimica toata. Rezultatele din oglinda sunt importante.

Buna ! Bine ai venit in jurnalul meu si multumesc pentru sustinereEu sunt destul de mica in inaltime , am maini subtiri , talie micuta , dar picioare si solduri late
Merg in continuare cu insanity Cred ca alea 500 de g se datoreaza si apropierii cm-uluiDa nu pot face chiar zilnic programul lor ca e cam mult pentru mine dintr-o data ( te solicita destul de mult exercitiile alea ) In zilele cand nu fac insanity fac filmulete dupa youtube
__________________
Jurnal Stefy
stefy2009, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1741 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1224 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 708 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]