15 apr 2009, 12:58:49
|
|
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...
|
Merite:
|
Data înregistrării: 06 feb 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 43
Dieta: personalizata
Date: 175cm, 59.7kg
Mesaje: 126
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 8 ori in 5 mesaje
|
|
Friptura de porc la cuptor
Friptura de porc la cuptor
Ingrediente pentru 4 portii:- 600 g carne de porc slaba
- 20 ml ulei
- 4-6 catei de usturoi
- 80 g ceapa
- 160 g morcovi
Preparare:- Se prefera pulpa de porc sau muschi. Se spala si se aseaza intr-o tava. Se adauga, de asemenea, morcovii, curatati, taiati robdele si usturoiul taiat marunt. Se stropesc cu ulei, se adauga si 100 ml apa si se pune tava la cuptor pentru 35 de minute.
- La jumatatea timpului de frigere, se intoarce friptura. Cand este bine patrunsa, se inlatura ceapa, iar morcovul si usturoiul se paseaza prin sita si se servesc la friptura.
- Morcovul se poate servi si nepasat.
babi, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2043 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1526 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[ Calculator calorii]
|