View Single Post
  #28 (permalink)  
Vechi 30 nov 2010, 15:58:46
VAmedeea's Avatar
VAmedeea VAmedeea este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 mar 2010
Locaţie: La Spezia, Italia
Vârsta: 38
Dieta: ECHILIBRU
Date: 168cm, 68kg
Mesaje: 6.500
Aprecieri acordate: 1.864
Am fost apreciat(a) de 742 ori in 334 mesaje
Implicit Re: Jurnal princess95

Citat:
Anterior postat de princess95 Vezi mesajul
Buna fetelor,
deci am noutati ,m-am ingrasat cu un kg deci aveam 42-43 acum am 43-44kg...macar ca nu am mincat mai mult de 1300 cal pe zi....deodata m-am inervat strasnic,apoi dupa ce am mai vb cu fetele pe forum am inteles ca nu-i asa de grav.Sincer deja nu vreau sa slabesc,dar de ce dara minkind 1300 cal ma ingras(ar trebui sa ma mentin la 1700 cal,dar eu ma ingras la 1300)???? NU VREAU SA SLABESC,VREAU SA MA MENTIN
deci ce-mi sfatuiti??
Draga Pritesa, tu te ingrasi inca pt ca organismul tau e ingrozitor de slabit. El stie ca pt a supravietui trebuie sa mai adauge cateva kg, cel putin pana la 50. Stiu ca pt tine asta e de fapt o oroare, ceva de neimaginat. Dar inima are nevoie de grasime sa o acopere. Grasimea e termoizolanta, are rol protector, iti apara organele interne de socuri, de frig, pur si simplu le tine in siguranta. De aceea corpul tau se chinuie sa reajunga la un echilibru, un echilibru pe care tu l-ai stricat in momentul in care ai considerat mancarea un inamic.

Din pacate da, cred ca esti pe o linie f. subtire, periculoasa, intre normal si Anorexie. Esti in pericol sa cazi. De aceea te rog sa iei masuri acum, informeaza-te, vezi cu ce se confrunta fetele bolnave de asa ceva, incearca sa vezi daca sunt asemanari intre tine si ele. Iar daca sunt, fugi, fugi cat poti de repede de boala asta. Noi vom fi aici sa te sustinem.

Nu stiu daca folosesti calculatorul de calorii de pe forum, nu am verificat inca, dar te-as ruga sa imi spui ce ai mancat si orele la care ai mancat. Asa, cu aproximatie. Poate reusim totusi sa facem un meniu sanatos astfel incat si ingrasarea sa fie un sanatoasa.

Nu te mai stresa in privinta kg., de fapt, nu te mai cantari, cel putin pt o perioada.
Offff, tare rau imi pare cand vad fete atat de tinere care se chinuie asa. Sincer acum.Eu am o sora mai mica si cred ca mi s-ar rupe sufletul sa stiu ca trece prin ce treceti voi.
__________________
"Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost." (Nicolae Iorga)

INDICELE GLICEMIC
VAmedeea, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1900 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1383 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1642 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat