View Single Post
  #28 (permalink)  
Vechi 18 dec 2009, 13:16:39
adee's Avatar
adee adee este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 12 dec 2009
Locaţie: bucuresti, Romania
Vârsta: 35
Date: 155cm, 48.5kg
Mesaje: 8
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Cum te poti abtine de la dulciuri?

stiiiiu ce ziceti! eu ajung acasa pe 23 dec si mama deja ma intreaba cu ce sa ma astepte....si mi e asa de dor de casa si am asa o nerabdare sa ajung de mi da o stare de nervozitate, stare care e chiar responsabila de ingrasatul asta cam cu 5 kg in cam 2 luni si mai e responsabila si de cosurile de pe fata mea, ca de...ce sa fac cu mainile decat sa le tin pe fata? iar cu dulciurile....si asa, acum mi e greu sa ma abtin, apai cand ajung acasa si face mama nebunii de alea de zici ca esti in rai? incerc sa ma abtin uitandu ma la poze cu mine din vara, cand aveam 47 de kg si eram f multumita...dar eu cred ca starea din interior te face sa slabesti sau sa te ingrasi mai mult...daca te simti ok, esti optimist si vrei ceva cu adevarat, ai sa te obtii de la ce vrei tu fara prea mari eforturi...daca nu...ai sa dai iama in ceva dulce noaptea si ai sa te opresti muuult prea tarziu...
nu stiu...dar cineva zicea mai sus ca tre sa ne ajutam de sarbatori...eu aprob intens! si am sa intru pe forum la greu in perioada asta. succes mult!n o dati in bara!! de ce?pentru ca daca suntem cumintele, dupa 2 saptamani cam cat dureaza sarbatorile, o sa avem probabil cu cel putin 1kg mai putin baftaaaa!
adee, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1541 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1024 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 767 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat