Subiect: Jurnal kami
View Single Post
  #28 (permalink)  
Vechi 12 feb 2010, 10:02:13
kami's Avatar
kami kami este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 09 feb 2010
Locaţie: oradea, Romania
Vârsta: 48
Dieta: alimentatie echilibrata fara paine, grasimi, dulciuri
Date: 160cm, 60.0kg
Mesaje: 66
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit re: Jurnal kami

Citat:
Anterior postat de puiu Vezi mesajul
Buna kami....citindu-ti ultima parte m-am cam distrat.....ai copii tare inteligenti...ma gandesc de multe ori oare cum o sa reactioneze baietelu meu cand o sa vada ca o sa mai aibe vreun fratior sau vreo surioara,....desi inca nu avem in plan.....dar am fost la o verisoara de-a sotlui meu si are o fatita de 7 luni....am luat-o pe ea pe un piciror si pe al meu pe celalalt picior....sa nu-ti spun ce gelos era....nu se uita mai deloc la ea....vroia so inpinga...
Fiind copii unici atat de multi ani e normal sa fie gelosi si sa nu si-i doreasca, Demi cand avea Paul cam un an am observat ca incepe sa-l "tolereze", cu toate ca asta mic se topea de dragul ei , cum o vedea incepea sa rada , si acum pe Demi o iubeste cel mai mult si imediat dupa pe Casi; si asta pt ca asta mic a inceput sa umble si se intelegea deja cu el si facea tot ce zicea ea. Ii umplea un rucsacel cu jucarii il punea in spate si-l trimitea de colo colo si asta mic se uita la ea ca la soare si executa tot. La al 3-lea a fost foarte simplu. Paul a fost doar un pic gelos ca Demi si nu noi, il mai dragalea si se mai juca cu asta mic si atunci el era cumva pe locul 2 dar asta a fost doar la inceput cateva zile.
kami, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1864 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1347 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 831 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]