Subiect: Jurnal madylyx
View Single Post
  #28 (permalink)  
Vechi 15 ian 2012, 11:04:50
madylyx's Avatar
madylyx madylyx este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 14 iul 2011
Locaţie: Craiova, Romania
Vârsta: 31
Dieta: Hipocalorica
Date: 165cm, 49kg
Mesaje: 48
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal madylyx

Citat:
Anterior postat de feelix Vezi mesajul

Daca te uiti la ticker-ul tau vezi acolo IMC (indice masa corporala). Normal este intre 18,5 si 29,9. Tu esti la limita de jos. Aici pe forum sunt multe informatii , fa-ti timp si citeste-le . Spor !
Ufff stiu ca ar trebuii sa citesc mai multe pe site, dar acu deja imi luai din timp ca vruiam sa invat ca maine sa fiu pregatita ca am meditatie. M-am uitat si am vazut acum....doar ca eu am inceput sa ma ingras deja peste 5 kg am pus intr-un timp scurt, iti imaginezi daca continui asa inca cateva luni? Imi cunosc organismul si stiu ca daca ii dau hrana sanatoasa se regleaza singurel si o sa am mai multa energie. Tin sa spun de cand ma ingras, dorm mai mult, sunt obosita tot timpul si manac aiurea prostii. Acum am spus STOP la asta....si vreau sa imi reiau un stil sanatos de viata care l-am pus deoparta din cauza stresului, impartitului intre meditatii, sunt zile in care ajung de la 7 la 5 acasa.... Mersi mult pentru info:*:*
madylyx, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1660 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1143 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat